Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú randin megnézi a körömlakkom, hogy milyen színű, meg kérdezi, hogy a hajam festett-e, mert olyan szép, az azt jelenti, hogy tetszem neki?
A köröm csak elterelő kérdés volt, arra volt kíváncsi, hogy festeted-e a hajad, főleg ha már 30-as vagy.
(Ha 30-as haját nem fejtő nőnek nincsenek még ősz hajszálai, akkor jó a genetikája.)
20 vagyok, szóval őszülés még nincs de nem is festem...
csak főleg ez a körömlakkos volt furcsa, hogy megragadta a kezem, aztán úgy nézegette, mint ha boltban lenne, vagy nem is tudom
A srác csak figyelmes akart lenni h észrvette a körmeidet. Plusz megfogta a kezedet, ez nyilván testkontatkus, amihez ürügyül szolgált.
Meg én pl. bírom a színesre lakkozott körmöket, tudom h a legtöbb csávót nem érdekli, de én szerintem szexi :D Szóval ez nagyon általánosítás h nem vesszük észre max a kisfiúk meg az ilyen bunkók nem veszik észre akik csak a melleidet nézik :D egy igényes férfi felfigyel a részletekre is
.
A hajadat is nyilván dícséretnek szánta.
Azért szomorú, h a csajok már egy kedves megjegyzést is furcsának tartanak a mai világban. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!