Fekete (festett) hajba barna melírok? Szép lenne? Mennyire káros?
Szeretnék megválni a fekete hajtól(festet) elég csúnya amikor lenő.. és 3 hetente meg nem szeretném feketére festetni :S. Mennyire lenne szép ha fodrásszal rakatnék bele vastagon barna melírokat? :) És kb mennyibe kerülne ez egy normál fodrásznál?
Köszönöm előre a válaszokat ! ^-^
Hát, hogy mennyire lenne szép az attól függ, milyen fekete a hajad. Mondjuk egy kékes, hideg árnyalatú feketében a barna melírok elég ízléstelenül mutatnának.
Én előbb átfestetném nagyon sötét barnára és abba tetetnék egyre világosabb melírt.
Ezzel a hajfestékkel van most befestve :(. Előtte sötétbarna színezőt használtam. De ezt nagyon megbántam. Mindenképpen szőkítéssel lehetne barna a hajam? Esetleg valami egészséges megoldás nincs?:/ vastag szép barna melírokra gondoltam. Akkor az ilyen színben nem mutatna jól ?:S
Várd meg, hogy kikopjon magától, ez csak színező elvileg. A fekete hajba maximum színes tincs jó - már akihez illik. A szőke meg a vörös... nos mondjuk úgy, bizonyos rétegekre jellemző. A barna meg inkább úgy nézne ki, mintha elrontottad volna a festést, foltos lenne, meg úgy alapvetően ha már világosítod, mert megszabadulnál ettől a színtől, akkor miért nem az egészen?
Persze ha neked tetszene, a te dolgod, ízlés kérdése.
Ha nem bírod kivárni, hogy magától kikopjon, akkor használj hajfesték-eltávolítót vagy kérd ki egy fodrász véleményét. Ha nem túl rég fested feketére és nem szőkére akarod szívatni, akkor annyira azért nem veszélyes mutatvány.
Az ár pedig nagyon fodrász, hely és hajhossz függő. De nyugodtan megkérdezheted a kinézett fodrásztól előre, nem gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!