Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most akkor igazat mond?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor igazat mond?

Figyelt kérdés
Van egy srác msnen, akivel elég jókat dumálunk, és több is lehetne köztünk, de nem vagyok benne biztos, hogy ő tényleg lelkileg is vonzódik-e hozzám, vagy csak testileg, naponta egyszer-kétszer felhozza a témát, hogy vetkőzzek le neki camban, de semmi több, találkozzak vele, vagy felesleges, mert csak az ágyáig kellek neki?amúgy én 13 vagyok ő meg 16...
2008. aug. 31. 00:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem akar semmit tőled, maximum szexet. De ahhoz még nagyon fiatal vagy. Ha akarna valamit, akkor nem webcamsztriptízt kérne, hanem azt, hogy beszélgess vele, hogy minél jobban megismerjen. Komolytalan kis takonypóc a gyerek.
2008. aug. 31. 00:55
 2/4 anonim ***** válasza:

hát, ha jókat dumáltok, akkor csak van köztetek valami lelki közösség is...

az viszont biztos, hogy meg akarna ke...ni. Az lenne a meglepő, ha nem. :)

azt, hogy mit mutatsz meg neki, az csak te tudod mérlegelni, eldönteni, mi innen nem.

Viszont pár dolgot tartsál be, ha úgy döntesz, hogy mutatsz neki ezt-azt.

Ne vetkőzz, csak villants. Egy pillanatra megemelt trikó, szétnyitott köntös, sokkal érdekesebb, izgalmasabb, mint a teljes meztelenség. (ráadásul így te irányítod a szituációt és nem ő) Semmit ne csinálj "ingyen", azaz mindenért kérj valamit cserébe. Lehetőleg többet, mint amit te adsz. És mindig előre kérd, ne utólag. Mindig csak picit adagolj, egy nap egyszerre csak egy dolgot, azt is inkább a beszélgetés végén, búcsúajándéknak.

2008. aug. 31. 09:04
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tartom annyira jó ötletnek,hogy mutogassál neki bármit is.Ha akar tőled valamit,akkor téged akarjon megismerni,ne kérjen ilyen dologkat.Ez még bőven ráér majd,ha ugy alakul esetleg.Beszélgessetek inkább,hogy megtudd mit is akar valójában.(bár lehet tudni/sejteni).Éppen ezért nem mutass neki semmit szerintem.
2008. aug. 31. 10:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem kicsit fiatal vagy még ehhez. Mondjuk a párkapcsolat úgy ahogy oké de ez a vetkőzős dolog már tényleg túlzás. Ha igazán érdekelnéd szerintem megkeresne és ő maga derítene fel téged s nem vágyna efféle sztriptíz akciókra. Ha szeret legyen veled s együtt csináljatok ilyesmit(de még mindig korainak tartom) másképp pedig menjen el egy topless bárba és ott kiélheti magát.
2008. aug. 31. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!