Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hölgyeim, mennyire idegesítő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Interferencia kérdése:

Hölgyeim, mennyire idegesítő, ha a férfi filmnézés közben, vagy után rávilágít a mű hibáira?

Figyelt kérdés
2015. máj. 25. 22:09
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Szerintem a nemek között lehet eltérés. Szimplán csak érdekelt pár vélemény.
2015. máj. 25. 22:50
 12/17 anonim ***** válasza:
Filmnézés közben befe téma van, de utána meg szoktuk beszélni a filmet. Pl. hogy a Jack Reacher igencsak vicces volt Tom Cruise-zal, főleg, hogy a könyv szerint a főhős egy kétméteres benga állat :D
2015. máj. 25. 22:53
 13/17 anonim ***** válasza:
Ha utána mondja el a véleményét az nem para, de közben maradjon csöndben:)
2015. máj. 25. 23:04
 14/17 anonim ***** válasza:
h okoskodik
2015. máj. 25. 23:14
 15/17 anonim ***** válasza:
Mi barátommal általában közben is szoktuk mondani(mindketten), ha valami épp feltűnik, úgyhogy mondhatni nem is lenne jogom, hogy idegesítsen, hiszen én is ezt csinálom. És szeretünk együtt filmezni.
2015. máj. 25. 23:31
 16/17 anonim ***** válasza:
ha a kedvenc filmjeimet fikázza, azon durciznék, de amúgy én is szeretek azon röhögcsélni, ha következetlenség, badarság van a filmben
2015. máj. 26. 01:17
 17/17 anonim ***** válasza:
Attol fugg, hogy szakertoje a temanak, vagy csak okoskodik nulla hozzaertessel. En pl tanultam filmmuveszetet, ha olyan szemmel nezem, akkor felismerek egy gyenge filmben hibakat, de igy se pattogtam meg rajta soha es nem tettem ilyen megjegyzeseket filmre. Az, hogy xar volt, vagy lapos volt a tortenet, elmegy. Ha ennel jobban bele menne az illeto es fejtegetne, hogy milyen hulye snittek voltak, akkor biztos megkerdeznem, hogy "mi vagy te, spielberg? Ha nem, akkor kussolj"
2015. máj. 26. 07:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!