Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki, hogy szólítana meg egy társkereső oldalon, elsőnek egy lányt?
*sokkal többen vannak
*írásban szoktam szívatni
ma 17:09
Há6t lassan nekem már itt is veszik a remény.Egyik kérdésemnél írt egy csaj ,hogy írhatok neki ha tényleg normális vagyok ,írtam is kérdezgettük egymást jól el voltunk de el tűnt hiába írok neki nem válaszol.Egyébként a csajok akár élőben akár neten mindenhol kihasználják az előnyüket,nekem sajna nem megy az élő ismerkedés,akár szégyen akár nem.Én vagyok a férfinép szégyene gondolom sokan ezt gondolják.
Ismerkedős oldalak közül nekem csak a Feeling Finder idáig az egyetlen szimpi.
Tökéletes szerintem ha azt írod, hogy
Szia!
Szimpatikus vagy az alapján, amit láttam rólad, szívesen megismernélek jobban, ha te is úgy gondolod.
Ennyi.
Aki erre nem tud normálisan reagálni, azzal nem is érdemes amúgy sem kezdeni, ha jobban belegondolsz. :'D
ma 09:12
Hát sajnos ilyenre sem válaszolnak,valaki írta itt,hogy a csajok előny helyzetben érzik magukat egy társkeresőn és ezért bármit megtehetnek.Én írtam már csajoknak párfajta egyedi első üzenetet de sikertelenül.Szerintem az ilyen nők azt sem érdemlik meg,hogy egy normális rendes srác foglalkozzon velük.
ma 16:31
Te biztos fiatalabb vagy és más körökbe forogsz,nekem alapból nem ír magától egy lány sem,csak max én próbálkozom,per pillanat leszarom kedvemben vagyok,még az is lehet ha többet nem lesz barátnőm sem vesztek semmit sem az életben,mivel vannak sokkal fontosabb más dolgok.Élőben nem ismerkedem mivel egyszer nagyon bunkók voltak velem ez betette a kulcsot én meg nem fogok ott nőről nőre kuncsorogni,hogy na hátha ez most összejön.
tegnap 22:42
Szerencséd van,bár attól függ milyen idős lányokról van szó.Én most szarok a nőkre ezernyi fontosabb dolog is van rajtuk kivül,amúgy is folyton hazudnak itt is el kezdtem ismerkedni egyel kérdezgettük egymást tök jó volt aztán azóta nem írt én hiába írok,de az ő baja.Csak a logikát nem értem miért mondja akkor hogy írjak neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!