Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki, hogy szólítana meg egy társkereső oldalon, elsőnek egy lányt?
Én még társkeresőre se merek regisztrálni.
Félek hogy valami ismerőssel találkozok.
szia, vitaminhiányos vagyol-e, mert nekem aztán van ám vitamin a farkincámban, adok én neked is, ha gondolod, nem vagyok én ilyen irigyféle.
Ez mondjuk jó lesz kezdésnek. :)
Amúgy próbálj meg egyedi lenni, csak azzal van esélyed a sok kan között ott sztem. :)
16-os:-)Azt a konyvet en is olvastam zsenialis iras, nemikepp szomoru de az akkori keseru valosagot jelenitette meg, ami remekem h ma mar annyira nem ervenyes:-)
32/N
A társkeresőn sokkal vannak vetélytársaid, a csajok ezt kegyetlenül kihasználják, h neki ott kb. semmit nem kell tenniük, csak várják a legjobb ajánlatot. Vmiben nagyon oda kell tenned magad, ha ott egy átlagos csajt akarsz, a bombázókról ne is beszéljünk. Azokat én csak szívatni szoktam szóban. :D Ma pl. írta egyik az adatlapján ezt, amit én le is írtam, h fel kell kelteni az érdeklődését. Hát nem volt rossz csaj, de szerencsére látszik egy-egy írásból, h ki mennyire van elszállva magától, és az ilyenek tényleg csak arra lennének jók nekem, h ürítsek egyet, de még akkor is a hajukba, h jól ragadjanak, és utána otthagyjam őket a francba. Ez most nem hangzott szépen, de utálom az elszállt csajokat.
Szerencsére mindig van, akivel jól el lehet társalogni, de én csak baráti ismeretség miatt megyek fel, jó néha más csajokat megismerni, egyébként van csaj, de vannak normális lányok néha az ilyen oldalakon is.
Jobban jársz, ha elmész személyesen ismerkedni, mondjuk az a legnagyobb vicc, h én sztem 2 éve fenn vagyok szórakozni ilyen oldalakon, és olyan oldalon jött össze csak szerelem, mint pl. ez az oldal, ahol nem várná az ember. :) Hát jó (volt) mind a 3 vmilyen szinten, bár a kettes számúval nem volt részemről szerelem sajnos, a 3. pedig most is van szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!