Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket nem zavar, amikor a lúzer forma lányok megbámulnak?

engem jobban irritált mikor összekvertek valami celebbel... nem vagyok egy celebpofáju ember de amikor odajöttek hogy "láttalak a tvben" akkor első gondolatom az hogy "remélem nem a kékfényben" a másik meg az amikor megkérdeztem hogy "és ki voltam ott?"
És aztán jöttek a válaszok én meg nem tudtam eldönteni sirjak-e vagy nevessek :)

Attól még,hogy valaki nem modell szépség,még nem tartom lúzernak.
És ez a fajta bámulás mindenkitől jól esik.

# 6!!!
Néha annyira el vagyok gondolkodva, hogy csoda az is hogy nem csapatostól megyek neki az embereknek... Meg hát mindenki azt néz meg amit akar, sose zavart...
Még mielőtt valaki komolyan venné ezt a kérdést, ezt csak poénból válaszként egy lány hasonló kérdésére tettem fel, ami úgy szólt, hogy "Téged nem zavar amikor a lúzer forma srácok megbámulnak?":
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb-..
Kíváncsi voltam, hogy erre így ebben a formában milyen válaszok érkeznek. :D:D:D Engem személy szerint egyáltalán nem zavar, ha egy lány megbámul, még örülök is neki. :)

haha, nem figyeltem:D
am engem minden fiú zavar, aki megBÁMUL, aki rámnéz az nem mert nyilván nézni szabad....de ne BÁMULjon már senki, nem tanított meg az anyukátok arra h bámulni senkit nem szabad? tisztelet a kivételnek:D

Miért zavarna, ha egy esetlenebb vagy nekem éppen nem tetsző lány néz meg magának?
Én is arrogánsnak és visszataszítónak tartom, mikor a zsúfolt villamoson egy lány az orrát húzva fintorog és megalázóan jelzi az undorát, csak mert egy kisnyugdíjas vagy a munkaruhás dolgozó rá mert nézni. Pedig ők még csak nem is bámulják, hanem a villamoson ablakot leszámítva mindegy hova nézel, mindenhol lesz valaki. De ő "kivételes", rá csak öltönyös üzletemberek és férfimodellek nézhetnek. :)
Szóval jó ha tudod kérdező, másokat lúzernek nevezni és magadat felsőbbrendűnek sorolni ugyanígy arrogáns és visszataszító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!