Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Titeket nem zavar,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Titeket nem zavar, amikor a lúzer forma lányok megbámulnak?

Figyelt kérdés
Engem nagyon zavar. -.-
2015. máj. 23. 18:53
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
65%
fakjú
2015. máj. 23. 20:04
 12/24 anonim ***** válasza:
85%
A kérdésedből adódó értelmi szinted alapján inkább nem jellemzem a dolgot :) Csak annyit tanácsolnék, hogyha valóban ennyire zavar, inkább ne gyere ki a házból, jó? Van már elég beképzelt majom az utcán, nem kell tetézni :)
2015. máj. 23. 20:09
 13/24 anonim ***** válasza:
88%
Nekem meg az nem tetszene, ha te bámulnál! :)
2015. máj. 23. 20:12
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

engem jobban irritált mikor összekvertek valami celebbel... nem vagyok egy celebpofáju ember de amikor odajöttek hogy "láttalak a tvben" akkor első gondolatom az hogy "remélem nem a kékfényben" a másik meg az amikor megkérdeztem hogy "és ki voltam ott?"

És aztán jöttek a válaszok én meg nem tudtam eldönteni sirjak-e vagy nevessek :)

2015. máj. 23. 20:31
 15/24 opened paradise ***** válasza:
100%

Attól még,hogy valaki nem modell szépség,még nem tartom lúzernak.

És ez a fajta bámulás mindenkitől jól esik.

2015. máj. 23. 21:43
 16/24 BlackSword ***** válasza:
100%

# 6!!!

Néha annyira el vagyok gondolkodva, hogy csoda az is hogy nem csapatostól megyek neki az embereknek... Meg hát mindenki azt néz meg amit akar, sose zavart...

2015. máj. 24. 08:55
 17/24 A kérdező kommentje:

Még mielőtt valaki komolyan venné ezt a kérdést, ezt csak poénból válaszként egy lány hasonló kérdésére tettem fel, ami úgy szólt, hogy "Téged nem zavar amikor a lúzer forma srácok megbámulnak?":

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb-..

Kíváncsi voltam, hogy erre így ebben a formában milyen válaszok érkeznek. :D:D:D Engem személy szerint egyáltalán nem zavar, ha egy lány megbámul, még örülök is neki. :)

2015. máj. 24. 12:15
 18/24 anonim ***** válasza:
9%
engem az zavar lányként amikor a lúzer forma srácok megbámulnak:D:D (pontosan ugyan ez a kérdés volt fordított nemekkel feltéve.....)
2015. máj. 31. 19:45
 19/24 anonim ***** válasza:
67%

haha, nem figyeltem:D

am engem minden fiú zavar, aki megBÁMUL, aki rámnéz az nem mert nyilván nézni szabad....de ne BÁMULjon már senki, nem tanított meg az anyukátok arra h bámulni senkit nem szabad? tisztelet a kivételnek:D

2015. máj. 31. 19:47
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Miért zavarna, ha egy esetlenebb vagy nekem éppen nem tetsző lány néz meg magának?

Én is arrogánsnak és visszataszítónak tartom, mikor a zsúfolt villamoson egy lány az orrát húzva fintorog és megalázóan jelzi az undorát, csak mert egy kisnyugdíjas vagy a munkaruhás dolgozó rá mert nézni. Pedig ők még csak nem is bámulják, hanem a villamoson ablakot leszámítva mindegy hova nézel, mindenhol lesz valaki. De ő "kivételes", rá csak öltönyös üzletemberek és férfimodellek nézhetnek. :)

Szóval jó ha tudod kérdező, másokat lúzernek nevezni és magadat felsőbbrendűnek sorolni ugyanígy arrogáns és visszataszító.

2015. máj. 31. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!