Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok szerintetek milyen a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szerintetek milyen a kellően izmos férfi test?

Figyelt kérdés
ha lehet léci küldjetek linket hogy kb milyennek kéne lenni egy férfi testnek- ilyenre gondolok hogy izmosság. inkább olyan 16 évesek körüliről várnék képeket :D
2010. febr. 25. 15:40
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
na valami életjelet kérnék...
2010. febr. 25. 20:17
 22/35 anonim ***** válasza:

nemsok látszik ezekből:/...

nem látszik pl hogy milyen alakod van ...

nekem személy szerint a "V" alak jön be *.*

2010. febr. 25. 20:38
 23/35 anonim ***** válasza:
A 3-mas képen mért olyan furcsa a mellkasod?
2010. febr. 25. 20:48
 24/35 anonim ***** válasza:
Nekem Christian Bale-é tetszik. Nem a Gépészből:D
2010. febr. 25. 20:59
 25/35 A kérdező kommentje:

na előzőek érdekesek lettek de tessék itt van 2 másik. hát minőség érdekes mert csak mobillal lett csinálva de szerintem a lényeg látszik és igen tudom mellre még kell meg hasra se ártana meg úgy mindenre de leginkább ezekre :D

[link]

[link]

2010. febr. 25. 21:31
 26/35 anonim ***** válasza:
Hurka vagy és az is maradsz nem jó a genetikád, mert kidobálja a szervezeted a sok hasznos tápanyagot, így fehérje szintézisről a te esetedben nem is nagyon beszélhetünk. Fogadd el, hogy iylen vagy és hagyj fel az edzéssel, max csak erősebb leszel nőni nagyon keveset fogsz majd, ez nem a Te sportod, menj inkább csajozni :P
2010. febr. 25. 22:03
 27/35 anonim ***** válasza:
Justin Berfield-ére emlékeztet.
2010. febr. 25. 22:10
 28/35 anonim ***** válasza:
2010. febr. 25. 22:40
 29/35 anonim ***** válasza:

Jajj-jajj,bocs! Csak most olvastam el,hogy 16 év körüliekről kellene kép....figyelmetlen vagyok.

Nekem mondjuk ez a test jön be :-)

Szerintem ő egy nagyon jó testű férfi.

18/L

2010. febr. 25. 22:42
 30/35 anonim ***** válasza:
Vegyél tömegnövelőt+ fehérjét, és kezd el inni, éy úgy járj edzeni!Akkor nem csak szálkás leszel, hanem kerek telt izmaid lesznek!De 16 évesként tök jó hogy foglalkkozol a testeddel!A párom is ilyen volt kb 4 éve!Nem volt 70 kiló!Mára 110kiló lett ,és tök izom!Kitartást, és jó edzést kívánok!Jó úton haladsz!
2010. febr. 26. 10:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!