Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok szerintetek milyen a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szerintetek milyen a kellően izmos férfi test?

Figyelt kérdés
ha lehet léci küldjetek linket hogy kb milyennek kéne lenni egy férfi testnek- ilyenre gondolok hogy izmosság. inkább olyan 16 évesek körüliről várnék képeket :D
2010. febr. 25. 15:40
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:

15:55-ös azon csak annyi izom van mint egy normál emberen, csak a normál emberhez képest nagyon kevés zsírral rendelkezik. De ez az izmosság relatív mert fekete lavi se néz ki izmosnak mégis erősebb mint akármelyik itt lévő tag, akit belinkeltek.

UI: A Látszat néha csal, ez a ficsúr, meg inkább sovány mitn izmos :P

2010. febr. 25. 16:28
 12/35 anonim ***** válasza:
meglepődtem volna ha valaki nem dobja fel miszter alkonyatot. [link] nem az izom mennyisége számít, hanem a felsőtest formája, ne legyen úszógumi, legyen egy kis mellizom és ennyi.
2010. febr. 25. 16:40
 13/35 anonim ***** válasza:
2010. febr. 25. 17:32
 14/35 anonim ***** válasza:

Először is Chad Michael Murray nem b*zi sőt, ő egy isten:D

na de aki még nagyobb isten: [link]

Sztem neki atom jó teste van (és nem mellesleg 17 éves). De persze ez nem azt jelenti h csak ilyen testű pasival jönnék össze.

2010. febr. 25. 17:38
 15/35 anonim ***** válasza:
Jah am itt egy normálisabb kép Chadről: [link]
2010. febr. 25. 17:39
 16/35 anonim ***** válasza:

ennek a chadnek nan ronda mellbimbói vannak :/ poloban még okés de ...uhh

az uccso elötti az télle nemrossz de csak a teste jo..

2010. febr. 25. 17:41
 17/35 anonim ***** válasza:
ne keserítsétek már el a kérdezőt! Nem kell így kinéznie egy pasasnak. Én a rejtett izomzatot szeretem.:) Ha 16 évesen gyúrni jársz, az nevetséges. Súlyzózz otthon, járj futni, úszni, focizni, vagy végezz kemény fizikai munkát, azt' jó' van.:)
2010. febr. 25. 18:14
 18/35 A kérdező kommentje:
utolsónak. hát kb 1 hónapja járok kondiba részben azért mert változni akarok külsőleg részben pedig belsőleg is mert tudni kell hogy sok dologban elég önbizalomhiányos vagyok aztán ez biztos hogy segítene. amúgy egy szakítás után kezdtem el ami nagyon fájt így ezek mellett még nem is gondolok rá sőt még jól is érzem magam. amúgy nem tom töltsek fel képet magamról? talán úgy jobban meg lehetne mondani.
2010. febr. 25. 18:35
 19/35 A kérdező kommentje:
na jó inkább mégse töltök fel képet mert úgyis csak osztást kapnék ahogy ismerem az embereket de válaszokat még várok
2010. febr. 25. 18:46
 20/35 A kérdező kommentje:

na jó mégis csináltam 3 képet de kérem csak azok írjanak és cska olyat akik azt írják le amit tényleg gondolnak...cska mert ismerem az embereket...

[link]

[link]

[link]

2010. febr. 25. 19:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!