Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Holnap randim lesz egy fekete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Holnap randim lesz egy fekete férfival! Mennyire viselkedjek máshogy?

Figyelt kérdés

Amerikai focizik itt a városomban, mivel jártam meccsre így ismerős volt. Pár napja elkezdtünk beszélgetni az interneten, nagyon aranyos, nagyon jól kijövünk és megkérdezte, hogy van-e kedvem esetleg egy találkához. Sosem beszélgettem még élőben feketével, de rég óta álmom hogy egy ilyen párom legyen. Az interneten nagyon jól megértjük egymást, csak félek hogy mivel ő amerikai, személyesen az akcentusa miatt lesznek problémák a beszélgetésben. Tudom hogy más kultúra, ne izguljam túl, de még is van bennem valami, hogy nem fogom tudni, hogyan viselkedjek. Ha valaki volt már hasonló helyzetben, várom a válaszát! Köszönöm

19/N

2015. máj. 21. 12:11
1 2 3
 21/21 Flash! válasza:

Vagy betűzi...

Ott a pont.

Kérdező te meg gyönyörű vagy, legyél végtelenül büszke magadra csak azért mert a térdüket veri rögtön kötelező a csokinyalóka vagy mi?

Hadd gratuláljak. Nem is érdemli az ilyen magadfajta meg a jóféle fehérrépát.

Csak nem kell sìrni ha becsúszik a kis potyautas akinek az 1.szülinapján már egyedülálló anyukaként ünnepelheted saját balf********t.

Talán még ki is dekorálja azt az okos kis buksidat alkalomadtán majd.

Istenem,nem láttok túl a méteres kékeresen vagy mi?!

Ne legyél már gusztustalan.

És hogy hogy kellene viselkedni?

Pisztoly, baseballütő,magnó a válladra.

Vazelint remélem nem felejtetted el végül,jajj te szegénykém :-)

2015. dec. 3. 13:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!