Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Holnap randim lesz egy fekete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Holnap randim lesz egy fekete férfival! Mennyire viselkedjek máshogy?

Figyelt kérdés

Amerikai focizik itt a városomban, mivel jártam meccsre így ismerős volt. Pár napja elkezdtünk beszélgetni az interneten, nagyon aranyos, nagyon jól kijövünk és megkérdezte, hogy van-e kedvem esetleg egy találkához. Sosem beszélgettem még élőben feketével, de rég óta álmom hogy egy ilyen párom legyen. Az interneten nagyon jól megértjük egymást, csak félek hogy mivel ő amerikai, személyesen az akcentusa miatt lesznek problémák a beszélgetésben. Tudom hogy más kultúra, ne izguljam túl, de még is van bennem valami, hogy nem fogom tudni, hogyan viselkedjek. Ha valaki volt már hasonló helyzetben, várom a válaszát! Köszönöm

19/N

2015. máj. 21. 12:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
22%
Azt mondd el nekem kérdező h miért pont feka?? Fel nem tudom fogni... undorítóak, büdösek...
2015. máj. 21. 13:04
 12/21 anonim ***** válasza:
Add önmagad. Ha csak megjátszol bármit is, vagy nem önmagad adod, és ha lesznek későbbi találkozások, ott előbb-utóbb úgyis önmagad kell adnod. Így azt tanácsolom, hogy már az elején úgy viselkedj, ahogy általában szoktál.
2015. máj. 21. 13:07
 13/21 anonim ***** válasza:
41%
Aztán ha átb_@sz, vagy gondot fognak okozni a kulturális különbségek etc. akkor ne merj idejönni sírni! ;)
2015. máj. 21. 13:22
 14/21 anonim ***** válasza:
79%
Ugyanúgy viselkedj vele, mint minden más emberrel.
2015. máj. 21. 13:37
 15/21 anonim ***** válasza:
89%

Tudod semmin nem változtat az a tény, hogy fekete, nem kell nekik különleges vagy bármilyen más bánásmód mint akárki másnak.

Nem is értem miért fogalmazódott meg benned ez a kérdés.

2015. máj. 21. 13:39
 16/21 anonim ***** válasza:
31%
Próbálj minél gengszteresebben beszélni, és hívd őt "my nigga"-nak.
2015. máj. 21. 13:44
 17/21 anonim ***** válasza:
14%
Menjetek a KFC-be dinnyét enni.
2015. máj. 21. 13:45
 18/21 Mumusan ***** válasza:
Valószínűleg már hozzászokott ehhez a kultúrához, Úgyhogy nemhiszem hogy nagy szakadék lenne köztetek. Ő be akar illeszkedni, így ne legyen különböző bánásmód mint a fehéreknél.
2015. máj. 21. 14:02
 19/21 anonim ***** válasza:
43%
Mindenképpen ülj föl a farkára!
2015. máj. 21. 18:45
 20/21 anonim ***** válasza:

Ugyanúgy viselkedj vele, mint másokkal.

Ő egy civilizáltabb társadalomban élt, nem valamelyik afrikai gettóból szabadult a leírásod szerint.

Az akcentus miatt ne félj, annyira nem érthetetlen mint a brit, illetve ha valamit nem értesz nyugodtan kérdezz vissza, biztos megismétli, esetleg lassabban, vagy betűzi. :)

2015. máj. 21. 23:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!