Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak, ha reszegen rairtam az osszes lany ismerosomre, aki tetszik, hogy eljonne-e velem randizni? :o es harman eljonnenek
Figyelt kérdés
Elmennetek mindharommal? Kivalasztanatok egyet?? Megmondanatok h csak reszegek voltatok? En mindharommal el akarok menni 29/f2015. máj. 20. 23:06
11/17 anonim válasza:
Előttem válaszolóval egyetértek, az gázos, ha kiderül az egyik lánynak, hogy más lányokkal is randizgatsz egy időben. Akkor lehet, hogy ugrott a többi is. Szerintem próbálj velük még beszélgetni, írni nekik, hogy kiderüljön, melyik az esélyesebb.
12/17 anonim válasza:
Most erre mit mondhatunk? Te döntésed, te életed!
Amúgy milyen szöveggel írtál rájuk?
13/17 A kérdező kommentje:
Szia! Fent vagy még? Eljonnel velem randizni?
2015. máj. 21. 17:21
14/17 anonim válasza:
Ez aranyos. :D Amúgy köszi, talán egyszer én is kipróbálok hasonló szöveget.
De tényleg, te tudod, ki a legszimpibb. Végülis amíg csak első randiról van szó, mehetsz mind a hárommal, csak lehetőleg ne egyszerre.
15/17 anonim válasza:
Ne tetézd a bajt, mert még kiderül h részeg voltál. Az meg h esne már egy csajnak? Válassz ki egyet, a másik 2t meg magyarázd ki valahogy. És ne mondd meg h részeg voltál.
Egyébként baromi mázlista vagy ja. Bár kitudja? Ez lehet h tényleg működik? Gyúrsz amúgy, vagy mitől gerjednek rád a csajok?
16/17 A kérdező kommentje:
kéretem magam, és úgy állítom be mintha soha nem kaphatnának meg, persze egy idő után megunják, de nem baj :D el kell találni azt az időpontot amikor már nagyon kíván a csaj, de még nem unja meg a várakozást
2015. máj. 26. 00:20
17/17 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok, ennek mi lett a vége :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!