Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kezdeményezzek? 21N

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdeményezzek? 21N

Figyelt kérdés

Kereskedelemben dolgozom és van egy vásárlóm aki felkeltette az érdeklődésem. Mikor először találkoztunk, nagyon furcsán nézett, de sugárzott róla a kedvesség, kicsit belebambult az arcomba, és ahogy észrevettem zavarba jöttem, mire ő is. Láttam rajta azt sem tudja hova nézzen, csak mosolyogtunk egymásra. Aztán néhány nap múlva megint bejőtt, amint megláttam akaratlanul elmosolyodtam és ő is. Mikor fizetett, megint és ugyan úgy zavarban volt. Aztán megint eltelt néhány nap, ma az üzlet előtt beszélgettem egy ismerőssel és ő arra jött, nem is köszöntünk csak hatalmas mosoly volt oda-vissza.

Szeretnék végre váltani is pár szót vele, de nem tudom mit mondhatnék ami nem ciki. Meg kicsit félek is, hogy talán nem szingli és azért nem kezdeményez beszélgetést. Illetve valószínűleg van köztünk egy kis korkülönbség, mert ránézésre a 30-as évei elején járhat.

Szerintetek? :)

2015. máj. 17. 11:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
a pasik miért nem lényegretörők? jöjjenek oda és igenis kezdeményezzenek ők
2015. máj. 17. 14:19
 12/13 anonim ***** válasza:
Velem volt úgy, hogy nagyon bejött kasszánál dolgozó lány. Ilyenkor mindig tudatosan hozzá mentem vásárolni. Tudom, hogy kicsit időigényes, de ha hozzád jár, akkor szép lassan beszédbe elegyedhetsz vele, tudom, hogy kevés idő egy alkalom, főleg, ha áll a sor mögötte, de ha nyitott Rád, akkor ő is meg fog nyílni, és kiderül, hogy egyedülálló-e. Csomó ártatlan kérdést tehetsz fel, amiből lejön az ő valósága. :) 41/F
2015. máj. 17. 19:58
 13/13 Adri+ ***** válasza:
Szia. Szóban nem megy? Mond neki miután a nyugtát letépted, hogy , Várj csak! Lécci..' és írd a nyugtára a mobilod számát, arra mutassál is rá közben, miközben átnyújtod neki. Bizonytalankodni kár, mert egy értelmes pasi vágja, hogy a számod, és ha ott nem is reagál rá. Pár héten belűl fel fog hívni
2015. máj. 17. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!