Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdeményezzek? 21N
Kereskedelemben dolgozom és van egy vásárlóm aki felkeltette az érdeklődésem. Mikor először találkoztunk, nagyon furcsán nézett, de sugárzott róla a kedvesség, kicsit belebambult az arcomba, és ahogy észrevettem zavarba jöttem, mire ő is. Láttam rajta azt sem tudja hova nézzen, csak mosolyogtunk egymásra. Aztán néhány nap múlva megint bejőtt, amint megláttam akaratlanul elmosolyodtam és ő is. Mikor fizetett, megint és ugyan úgy zavarban volt. Aztán megint eltelt néhány nap, ma az üzlet előtt beszélgettem egy ismerőssel és ő arra jött, nem is köszöntünk csak hatalmas mosoly volt oda-vissza.
Szeretnék végre váltani is pár szót vele, de nem tudom mit mondhatnék ami nem ciki. Meg kicsit félek is, hogy talán nem szingli és azért nem kezdeményez beszélgetést. Illetve valószínűleg van köztünk egy kis korkülönbség, mert ránézésre a 30-as évei elején járhat.
Szerintetek? :)
Szerintem nem kellenek felesleges körök meg játékok, legyél lényegre törő határozott, vegyél egy mély levegőt ha legközelebb bemegy az üzletbe kérdezd meg tőle hogy ráérne e találkozni veled ha lejár a műszakod.
Ha így mégsem mered akkor menj oda hozzá az üzletben amikor valamit keresgél h segíthetsz e valamiben, és nem e lenne kedve meginni veled egy kávét vagy hasonlót. 30-akárhány éves le kell, hogy essen neki.
Ilyesmi nekem is volt szintén eladó volt a lány, de tudom kifogás de nem mertem kezdeményezni semmit egy mosolyon vagy szemezésen kívül, az volt a bajom h mindig nagyon sokan álltak körülötte, kollégái vagy éppen vevők.
Aztán persze mikor már csak 1 eladó lett az üzletben mert nem kellett több akkro már ő nem dolgozott ott többet.
Jól elb**asztam...
1#, talán budapesti vagy? :)
Egyébként én nem gondolom hogy csak a pasi kezdeményezhet.. Szívesen lépnek, csak nem tudom hogyan. Mivel kezdjek, mit mondjak? :)
Nem, nem pesti de nem lakok messze, de akiről én beszélek az nem Pesten van.
Amúgy meg tényleg légy lényegre törő mond amit a 2-es írt. Én örülnék,.
Én is hasonlót javaslok, mint az egyik válaszoló előttem.
Nézz ki egy közeli teázót vagy ilyesmit. Ha legközelebb jön, akkor menj oda hozzá, és kérdezd meg hogy segíthetsz-e neki valamiben, és nézz a szemébe és mosolyogj. Add meg neki a lehetőséget, hogy ő kezdeményezzen ekkor. Ha nem lép, ne add fel.
Esetleg megemlítheted, hogy mikor jár le a műszakod, és utána beülnél abba a kávézóba, teázóba, örülnél, ha veled tartana, vagy sétálnál egyet, de nincs kedved egyedül menni. Előfordulhat, hogy nem lesz ott, de lehet, hogy azért mert elfoglalt akkor, pl. dolgozik.
Ha igent mond, akkor megadhatod neki a számodat, ha netán valami közbejönne, vagy nem találna téged. :) Így más, alkalmasabb időpontban is tud hívni. (azért legyen kéznél toll és papír, de ne előre legyen felírva minden, mert az olyan, hogy már erre készültél. :)
Ha nem lenne körülöttem mindig sok ember, akkor bevállalnám, de ha a visszajáró vásárlóim és munkatársaim előtt visszautasítana, az eleg rosszul érintene.
Arra gondoltam, ha legkozelebb jön, és nem áll mögötte hosszan a sor, akkor felírom a nyugtára a számom. Így ha akar keres, ha nem, nem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!