Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Van egy lány a közeli dohány boltban, nagyon szeretném megismerni, de sajna nem egyedül dolgozik ott és kínos számomra a kollégája előtt randira hívni, hogy tudnám mégis nem kínosan, rámenősen valahogyan randira hívni?
Figyelt kérdés
2015. máj. 15. 21:18
11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2015. máj. 15. 23:06
12/15 anonim válasza:
Mindig a kolleganőjével van?
Dohányzik a lány? Hívd ki először egy cigire ;)
Hány éves a csajszi? Meg kéne tudakolni hogy van e barátja, hogy ne legyen pofáraesés. Vagy a nevét, és bejelölni facebookon :)
Elmondottak alapján sztem szimpatikus vagy neki, csak nem tudni hogy akarna e többet.
Tehát sztem ne randira hívd, ... hanem pl ha van a trafikba kávéfőző, hívd meg egy kávéra, majd kérdezd meg tőle hogy kijön e a trafik elé, cigiztek/kávéztok egyet, közben beszélgettek ;) ( a kolleganője tartja addig a frontot :) )
13/15 A kérdező kommentje:
Sajnos allandóan van vele valaki es fulel amikor beszelek vele ami engem feszejez es azt hiszem nem cigizik,facebookja meg nincsen neki es ezert olyan nehez a hejzetem,nem tudom "megkozelíteni" sehogyan :-( arra is gondoltam az egyik kolleganőjétől megkérdezem h vane valakije,de akkor tuti vissza mondja neki. Nehéz így :-(
2015. máj. 26. 15:48
14/15 A kérdező kommentje:
Am kb 30eves mint én.
2015. máj. 26. 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!