Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sracok ti mikor mondjatok egy lanynak hogy jobbat erdemel nalatok?
Én egyszer mondtam ezt egy olyan lánynak aki miattam konfrontálódni kezdett másokkal, de csak azért mondtam ezt neki, mert láttam hogy valójában nagyon zavarja az, hogy az egész környezete többnek értékeli annál, minthogy velem legyen.
Tény, hogy kezdett harcolni, de épp ezaz, csak kezdett (szóval vagy tesz ellene vagy nem, ő meg valahol a kettő között), másrészt pedig, lehet hogy együtt lettünk volna 2-3-4 évig, de az a környezet amiben ő van az a mai napig él, az pedig nem javult meg volna miattam.
Szóval nem rontottam el az életét velem. Nagy csalódás, meg lelki összeomlás, ami talán még mai napig sem múlt el, sőt, gyakorlatilag most úgymond megvagyok egymagam, nem nagyon keresek női kontaktust, mert valahogy úgy érzem hogy "elfáradtam".
Pedig ez már olyan ~ 6 éve történt.
A legnagyobb dolog amit ilyenkor szoktam mondani:
"Amit az ember az életében a legjobban akar, azt úgyse fogja sose megkapni" -> nem hiába nem mindenki lesz milliárdos, akinek ez a boldogság.
Vagy csak simán le akart rázni, vagy esetleg csak a szexre kelletél volna neki és ahogy kezdett megismerni, rá jött hogy te normális, aranyos lány vagy, akit kár volna kihasználni.
Én a gyönyörű, okos, normális nőkre szoktam ezt mondani; de csak azmiatt, mert félnékogy idővel jön egy jobb, macsó férfi, aki elcsábítaná tőlem a lányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!