Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minél kihívóbb egy csaj annál vonzóbb?
Figyelt kérdés
Vagyis h ha miniszoknya+kivágott felsővel akkor tuti h megnézik? Meg az bejön a pasiknak? És egyből másképp néznek a csajra? Ha értitek mire akarok kilyukadni:$2008. aug. 29. 17:57
21/26 anonim válasza:
MyVIP-en egy jó csajt sem láttam ezen a néven miniszoknyában...
Szeli Kitti
22/26 anonim válasza:
tudod 2hete nincs myvipem:) na de mindegy is:) nem arra mondtam h jó csaj,nem jó csaj,csak volt itt vki,aki lekurvázta azt,aki felvesz egy miniszoknyát...
itt van ez a kép,ami volt myvipen nekem...na kurva vagyok?nem...
23/26 anonim válasza:
Nem, nem vagy kurva csak ribanc.
25/26 anonim válasza:
Én nőként írom,hogy nem a kivágott fölső tesz nővé egy nőt,pedig buliba én sem garbóban megyek..a kisugárzás fontosabb szerintem
26/26 anonim válasza:
Ha fentvagy még én láttalak myvipen (mondjuk a facebook a menőbb),ha te vagy az akkor eléggé qrva vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!