Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Minél kihívóbb egy csaj annál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minél kihívóbb egy csaj annál vonzóbb?

Figyelt kérdés
Vagyis h ha miniszoknya+kivágott felsővel akkor tuti h megnézik? Meg az bejön a pasiknak? És egyből másképp néznek a csajra? Ha értitek mire akarok kilyukadni:$
2008. aug. 29. 17:57
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Én írtam 4 válasszal előbb is az "Én nem tartom helyesnek hogy..." Hát ehez már csak annyit tudnék hozzáfűzni hogy az ilyen lányok akik így öltöznek a nagyja sajnos nem az eszéről híres. Ezért inkább azt választják hogy megmutatják "amijük van". Pedig szerintem nem evvel kéne villogni a nagyvilágba. Mert szerintem ez nem olyan dolog amivel csak úgy villoghat az ember. Mindenki lehet kilógó cicik meg fenék nélkül is lehet vonzó ha már ez a célja a legtöbb ilyen lánynak.
2008. aug. 30. 00:08
 12/26 anonim ***** válasza:
Az utsó "lehet"-et nem kellett volna odaírnom ;)
2008. aug. 30. 00:09
 13/26 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy más fiúk mit gondolnak a témáról, de akikkel beszéltem azok egyetértenek abban hogy, ha meglátunk egy lányt akkor 2 lehetőség van: az egyik hogy hűű de jó kis csaj szivesen felszedném, a másik pedig (az a tipus aki tényleg úgy öltözik mint egy felnőtt érett normális nő, azaz nincs ki a melle...) meglátjuk, és az első benyomás, hogy milyen aranyos lány, szivesen megtudnék róla többet is. Vanak nők akiknek tökéletes testük van és kihívóan öltözködnek és mindenki megfordul utánuk és mindenki lefekszik velük, és vannak nők akikkel leéljük az életünket:), nem a bazi nagy kerek mellektől, a tökéletes fenéktől és a keskeny csípőtől nő egy nő. Egy 17 éves fiú vagyok, ugye most tombolnak a hormonok és mostanra kezdd el felnyílni az ember szeme, mostanra kezdjük megismerni a másik nemet ( persze, vannak akik előbb vagy később, de nagy átlagban szerintem ilyenkor) és rájövünk a saját vágyainkra is. Nem akarok nagyképű lenni vagy bármi, de nem vagyok egy csúnya srác, több lány szerint jóképű vagyok, figyelek magamra és látom is a reakciókat, szóval lenne lehetőségem ezeknél a lányoknál, sőt, előfordul hogy ezek a cicababák próbálkoznak, de egy érett fiúnak érett lányra van szüksége. Ha mindneki elgondolkozik magában rájön hogy még a szex is ezerszer jobb egy olyan emberrel akivel nem arról szól a kapcsolat hogy 3 órája nagyon megkivántam és így melltartó nélkül még szexibb, hanem valakivel akivel vártok, megismeritek egymás igényeit, alkalmazkodtok, megbeszélitek, és egymás öröméért csináljátok.
2008. szept. 3. 18:27
 14/26 anonim ***** válasza:

Az előttem szólók, és az összes többi nő általában csak féltékeny az ilyenekre, (persze vannak kivételek)

és Igen: Tuti,hogy megnézik a csajt, főleg,ha jól néz ki!

2008. szept. 7. 07:58
 15/26 anonim ***** válasza:

hát az biztos, h én nem vagyok féltékeny az ilyenekre. komolyan mondom, senkivel nem cserélnék. békében vagyok magammal.

a testemmel azt csinálok, amit akarok. lefogyok 10kgt, ha úgy akarom, vagy felszedek ugyanennyit.

a személyiségemet viszont nem adnám oda egy jobb seggért, vagy ciciért.

2008. szept. 7. 11:23
 16/26 anonim ***** válasza:
akkor az még mindig közönséges aki felvesz egy miniszoknyát,amiből nincs ki a segge???vagy egy kivágott topot,csak mert ő meg abban érzi jól magát?
2008. szept. 7. 11:28
 17/26 anonim ***** válasza:
94%
Ez egyáltalán nem féltékenységnek a jele ha nem szeretjük az ilyen lányokat. Tudjátok az a baj hogy az ilyen lányokhoz még hatalmas száj is társul amivel mindenkibe belekötnek méghozzá ok nélkül, mert ők többnek érzik magukat a másiknál. Én egyáltalán nem vagyok féltékeny az ilyen magamutogató lányokra. Nekem annyira nincs öbizalmam mint ezeknek (és mondták is) de az én alakom nem különbözik az ilyen lányokétól és mégsincs ki sose semmim... Hát sajnos ebben a világban élünk... nincs mit tenni el kell fogadni ezt a tényt hogy vannak ilyen emberek :S
2008. szept. 11. 14:53
 18/26 anonim ***** válasza:
Mármint az "(és mondták is)" rész az alakra vonatkozott.... ha valaki véletlen félreértené ;)
2008. szept. 11. 14:54
 19/26 anonim ***** válasza:
mégegyszer kérdezem! akkor én kurva vagyok?Myvipem:Szeli Kitti..meg lehet nézni a nagy kurvát aki felvesz egy miniszoknyát meg egy kivágott topot...
2008. szept. 11. 15:24
 20/26 anonim ***** válasza:

Nem, csak jól nézel ki, és jól áll neked:)

Én legalábbis megnéznélek:P

2008. okt. 5. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!