Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Szerintetek tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szerintetek tényleg vonzóbb lehet egy fiú amiatt, mert egy zenekarban játszik? (bármilyen noname is az)

Figyelt kérdés
zenekar alatt könnyűzenét értem
2010. febr. 23. 17:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Na erre én is kíváncsi vagyok, mert akkor kerítek magam mellé még vagy 2 bandát:D
2010. febr. 23. 17:51
 2/7 nielindi ***** válasza:
nem.
2010. febr. 23. 17:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Persze, hogy igen :) nem tudom megmagyarázni miért de igen
2010. febr. 23. 18:00
 4/7 anonim ***** válasza:
nem. van egy zenekar, 6 tagja van, ebből 4gyel már jártam de nem nem azért mert egy bandában játszanak hanem mert velük lógtam. L/19
2010. febr. 23. 18:01
 5/7 anonim ***** válasza:
csak ha gitáros... tapasztalat 15/F (rockzenekar-szintis)
2010. febr. 23. 19:19
 6/7 anonim ***** válasza:

ha valami népszerű hangszeren játszik (gitár, zongora, a legjobb ha énekes) és mondjuk nem citerán, akkor persze, nagyonis.:D

Minden csaj titkon egy szerenádban reménykedik...:D

vagy ha nem is abban, de egy gitározás, vagy egy szép zongoraszám nagyon megindító tud lenni egy sráctól..:D

2010. febr. 23. 22:09
 7/7 anonim ***** válasza:

Ezlenne a sikerem kulcsa :D

Kár hogy az összes hangszeren játszható zenét utálom xD

Esetleg dobolni jólenne de mit?DnB-t és ennyi többi sz*r

2010. febr. 24. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!