Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy csaj nem rég ismertem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy csaj nem rég ismertem meg és el hívtam randizni. Rá két napra kiderült van pasija. Ő továbbra is ír nekem MSNen. A talin majd kutyátsétáltatunk. Ilyenkor mit csináljak? Foghatom a kezét vagy bármilyen érintés benne lehet a dologban?

Figyelt kérdés
Ilyen még nem fordult elő velem.
2010. aug. 7. 11:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Hát a kutyának nincs keze de megfoghatod..
2010. aug. 7. 11:48
 2/13 anonim ***** válasza:

Én szivesen megengedem, hogy fogd a kezét.

De tartok tőle, hogy ez őt nemigen fogja érdekelni.

Ezért aztán szerintem rossz helyen érdeklődtél.

Tőle kell majd ilyeneket kérdezned.

De a kutyáját biztosan megsimogathatod majd.

2010. aug. 7. 11:52
 3/13 anonim ***** válasza:
de a csaj is randiként fogja fel vagy csak baráti taliként? ha van pasija nefogd a kezét... ha esetleg ő megfogja nekem mind1... dehát ez is milyenmár h van pasija aztán mással randizik :/
2010. aug. 7. 11:52
 4/13 anonim ***** válasza:
Ha én lennék a csaj pasija akkor szétverném a fejedet kérdezés nélkül. Szóval vagy kopj le vagy vállald a következményeket. ha lesznek egyáltalán komoly negatív következményei. mert ha egy tutyimutyi pasija van, és hozzád sem mer majd szólni, akkor csinálhatod. Bár nagyon nem szép dolog. Inkább várd meg míg szakítanak és utána hajts rá a csajra.
2010. aug. 7. 11:53
 5/13 A kérdező kommentje:

amikor elhívtam nem tudtam h van pasija

és igen a kutyát majd megsimogatom :)

nem hiszem h szét tudna verni :D

2010. aug. 7. 11:57
 6/13 anonim ***** válasza:
szerintem a lány nem randiként fogta fel ezt a dolgot, hanem mint amikor két ismeretlen ember, akik már beszélgettek neten, találkoznak, mert szeretnék megnézni, hogy személyesen is el tudnak e úgy beszélgetni, mint internetes keretek között. én is találkoztam már nem egy sráccal a barátomon kívül, amióta együtt vagyunk (3 éve). milyen lenne már, hogyha soha senki más fiúval nem érintkeznék? de csak barátként, ha bepróbálkoznának nálam, elhajtanám őket. van egy srác most, aki belém szeretett, de ő is tudja, hogy nincs esélye, és ezt tiszteletben tartja. tartsd te is abban.
2010. aug. 7. 12:02
 7/13 A kérdező kommentje:

nem is hajtok rá addig ameddig van pasija

különben a ismerem a barátját jo fej :D

csak kíváncsi voltam mások véleményére :D

2010. aug. 7. 12:04
 8/13 anonim ***** válasza:
nem hajt rá, de kézenfogva sétálna...
2010. aug. 7. 12:10
 9/13 A kérdező kommentje:
maradjunk abban h mivel ő erőlteti a dolgot sztem nem boldog a mostani pasijával és ezért gondolkodok ilyeneken :D
2010. aug. 7. 12:11
 10/13 anonim ***** válasza:

az olyan csaj meg aki nem rendezi le előbb a kapcsolatát, és nem csak utána kezd újba, nem érdemli meg, hogy foglalkozzanak vele

mi lesz, ha veled is ezt teszi majd?

2010. aug. 7. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!