Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy csaj nem rég ismertem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy csaj nem rég ismertem meg és el hívtam randizni. Rá két napra kiderült van pasija. Ő továbbra is ír nekem MSNen. A talin majd kutyátsétáltatunk. Ilyenkor mit csináljak? Foghatom a kezét vagy bármilyen érintés benne lehet a dologban?

Figyelt kérdés
Ilyen még nem fordult elő velem.
2010. aug. 7. 11:45
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
nem adok okot rá...
2010. aug. 7. 12:19
 12/13 anonim ***** válasza:
az előző válasszal nem értek egyet.. ismerkedni lehet.. a férfiak is állandóan ezt csinálják, csak akkor szakítanak ha már van más..! előbb nem.. egy nő miért ne tehetné meg ugyanezt. Az meg egyáltalán nem biztos h ezt veled is megtenné, ha veled boldog lenne a párkapcsolata és tőled majd megkap mindent.. egyébként ahol az egyik fél a párkapcsolatból "ismerkedik" az ellenkező neműekkel ott már valami régen nem Ok szerintem a kapcsolatukban.
2010. aug. 7. 12:23
 13/13 A kérdező kommentje:

hát ja :D

egyszer már szakítottak

2010. aug. 7. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!