Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, fiúk a véleményeteket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, fiúk a véleményeteket szeretném kérni. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Szia.2 kérdésem lenne remélem válaszolsz:)

1.Ha egy lány miközben a fiúhoz beszél folyamatosan a haját piszkálja, igazgatja,csavargatja stb...az tényleg a vonzalom jele?

2.Van egy lány oszttársam, és azt vettem észre hogy miközben engem néz a haját csavargatja,igazgatja stb..de én háttal vagyok neki,előtte ülök.Ez is lehet a tetszés jele?

Köszönöm annak aki értelmesen válaszol erre a hülyén megfogalmazott kérdésre :) 17/F

2010. febr. 23. 16:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát ha nem is a vonzalmat hanem az izgalmat jelenti szal valójában zavarban van ha ránézel v beszélgettek. Sztem tetszel neki:)
2010. febr. 23. 16:49
 2/8 Robi19xD ***** válasza:

Nem akarlak letörni de ez jelenthet sok mindent...

Legvalószínűbb h csak sima megszokás vagy van akinél ha izgatott vagy zavart helyzetben van akkor így is kifejezheti de legtöbbet ér ha megkérdezed :D

Robi19xD

2010. febr. 23. 16:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak a tetszeni akarásé, vagy csupán az idegességé. Az islehet, hogy a srác mögött van egy tükör...
 4/8 anonim ***** válasza:
Az attól függ, hogy ha bambul, és unalmában csavargatja a haját, vagy ül téged néz közben "álmodozik" és csavargatja a haját, mosolyog, ez azért már több mint elég jel :)
 5/8 anonim ***** válasza:
Csak úgy tudod meg, ha randira hívod...
 6/8 A kérdező kommentje:
Hívnám én:) csak félek hogy nemet mond..bár elég sokat hülyülünk :) jól kijövünk egymással :)
2010. febr. 23. 16:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Bérelj fel egy etológust, hogy vizsgálja be a csajt.
2010. febr. 23. 16:57
 8/8 Robi19xD ***** válasza:

Hát figy ha elég sokat hülyültök akk sinen van az egész :D

Suli után beültök valahova v mostmár egész jó idők vannak vidd el sétálni. Az a lényeg h csak te meg ő legyetek :) Ha lássa hogy magabiztos vagy meg tudod h mit akarsz sokkal előbb rááll a dologra :)

Robi19xD

2010. febr. 23. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!