Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Létezik hogy valaki azért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik hogy valaki azért nem akar barátnőt mert nem dolgozik?

Figyelt kérdés
2010. febr. 22. 13:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

létezik,de hülyeség

párom többet keres mint én (én csak diákmelo,ő normál),mégse kerülök neki többe mint ő nekem,nagyjából fele-fele,hol ő fizet,hol én,plussz én főzök rá,boltban ugyanugy neki is veszek dolgokaat,ha magamnak veszek vmit,és meglátok olyat amit rajta is eltudok képzelni,akkor megveszem neki csak ugy

és ez viszont

2010. febr. 23. 07:59
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. febr. 23. 08:09
 13/13 anonim válasza:
SZerintem ez néhány lánynál is van így. Pl. én most nem dolgozok és elég szarul érzem magam ezért nem is szívesen megyek randizni sem, hiszen tök gáz, hogyha a pasi fizet...úgy értem, oké ha egyszer fizet de legközelebb úgy érzem nekem kellene és ha nem megy, az ciki...Nem vgyok élősködő tipus...
2010. márc. 1. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!