Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik hogy valaki azért nem akar barátnőt mert nem dolgozik?
Figyelt kérdés
2010. febr. 22. 13:06
1/13 anonim 

válasza:

Márhogy a fiú nem dolgozik, vagya barátnő?
3/13 anonim 

válasza:

Ha abból indulok ki, hogy a lányt el kell vinni ide-oda, meg kell lepni néha valamivel, akkor igen. Ezek mind pénzbe kerülnek és lehet, hogy kellemetlenül érezné magát, ha ezeket ő nem adhatja meg.
4/13 A kérdező kommentje:
A fiú nem
2010. febr. 22. 13:15
5/13 anonim 

válasza:

Létezik, mert hiába szeretne venni vmit a lánynak vagy elvinni valahová, ha nincsen saját keresete...
Meghát ezek a mai nők...:/
6/13 anonim 

válasza:

Á biztos hogy nem. A mai nők egyáltalán nem várják el hogy elvigyék őket vhova vagy vegyenek nekik csak úgy dolgokat.
Mintahogy azon se lepődenk meg ha a mozizás felét nekik kell kifizetni...
7/13 anonim 

válasza:

Hát nemtudom. Előző én pont az ellenkezőjét tapasztalom, akik még el si várják.
De neked is lehet igazad. Lehet én vagyok ilyen régióban.
8/13 anonim 

válasza:

Érezd az iróniát benne(mármint a 14:20-asban)!
10/13 Ricsi0503 válasza:
szerintem van olyan,én pl dolgozok,de ésnekem is jó ha ezt azt megtudok venni a csajomnak vagy eltudom hívni valahová,az elején am se hagyom hogy ő bármiért is fizessen,ha nem lenne melóm de van csajom persze nem hagynám ott de nem lenne csajom meg munkám se tuti nem kezdenék ismerkedni hosszú távra max egy éjszakára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!