Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet elkezdeni egy beszélgetést msn-en egy csajjal?
Ha például egy közösségi portálon találtam egy csajt, aki tetszik, megadta az msn címét, és előtte megnéztem az adatlapját (lakhely, kor, hobbi, stb.), és ő is látta az én adataimat, akkor mégis miről lehet beszélgetni egy csajjal? Hogyan lehet ELKEZDENI egy beszélgetést? Nem vagyok egy bőbeszédű típus, és képes vagyok órákig ülni és bámulni, miután elhangzott a következő párbeszéd:
- Szia
- Szia
- Mi újság?
- Semmi, veled?
- Semmi...
Tudom, nagyon nagy lúzer vagyok, de nekem az ilyen alap dolgok sem mennek...
Msn-en való beszélgetés nem vmi jo de ha már így jött össze akkor csak ismered meg nem menjél bele túlságosan mert ha tulságosan kbieszéltétek egymást akor márha találkoztok tök kínos lehet mert nicsn miröl beszélni
Szal ahogy elöbb montam (2.ik válaszoló vagyok ) ismerekedj vele például a fent emlitett példák után eccerüen irj csak anyit hogy mesélj magadrol azt szevasz onantol már magadra vagy utalva
Hát szerintem olyanokat ne kérdezz h: Mizu? vagy Hogy vagy?
Mert már észrevettem (mindennapi msnező létemre) hogy bárkitől is kérdezel ilyet mindig az a válasz, hogy semmi vagy jól.
Inkább valahogy érdeklődd meg tőle, hogy bejössz e neki, mert ha nem akkor úgyis a legbunkóbb módon (én is ezt szoktam sajnos) lekoppint. Azaz tiltás és törlés.
És ha azt mondja, hogy nem jössz be neki, akkor hiába próbálkozol. De akkor legalább tudod, hogy megpróbáltad, de nem ment.
Hát bocsi, de MSN-en azért nem olyan nehéz beszélni csajjal. Legalábbis nekem nincs gondom vele. Legtöbbször vmit hülyülök, dicsérgetem, hogy milyen szép stb...
A többi jön magától :)
Egy hasonló kérdésre adott válaszom, kopizva:
,,Az msn egy személytelen szar, arra késztet, hogy úgy ismerj meg valakit, hogy igazából nemis ismered. Hiányoznak belőle a kapcsolatteremtés alapvető dolgai, például nem tudsz a partnered szemébe nézni, nem hallod a hangsúlyát, nem látod(érzékeled) a reakcióit, nem látod mikor mosolyog azon, amit mondasz neki (a szmájli az egy baromság, gondolom te is szívesebben látnád az IGAZI mosolyát, mint egy kettőspot-zárójelbezárt-ot) és ezek hiányában elég nehéz lesz felkelteni az érdeklődését. Vagy ha mégis, utána az első randin olyan zavarban leszel, hogy elbaltázhatsz mindent (hisz nem szoktál hozzá a társaságához, csak a betűihez, meg a kettőspont-dé-ihez)
Szóval én azt tanácsolom, inkább a személyes találkára hajazz, valahol el kell kezdeni..."
Ghostrider
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!