Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most mégis mi? Normális az ilyen nő?
Sziasztok! Nagyon megtetszett egy lány, másnap megkerestem és elhívtam randizni. Azt monta örül és meg is adta a telefonszámát. Első héten néhányszór próbáltam hívni, vasárnapra sikerült. Akkor azt mondta, hogy beteg, de ezen a héten jó lessz már. Most megint ott tartok ,hogy nemtudom elérni.
A kérdés a következő! Miért van ennyi paraszt nő, hogy megadja a számát ,aztán le se szar legalább egy üzenettel, hogy bocs, de még se jó.Nem igazán látok benne logikát, és nem ő volt az eggyetlen aki ezt megjátszotta.Totál lelombozott megint ez az egész.
Szerintetek? F/28
Van 1 elméletem:
Nem tanulta meg(-tanították meg neki-), hogyan kezelje a problémáit,konfliktusait és ezért neki sokkal egyszerűbb simán telefonon lerázni,mintsem,hogy konfrontálódjon veled és megmondja a randi,találkozó végén, hogy jó volt, de sajnos eném érzett semmi pluszt.
!Ez csak a véleményem,nem bizos hogy így van!
pár lányismerősöm elmagyarázta és egy pici logika van benne pl van amelyik megadja, mert fél, hogy ha nem, akkor a srác elkezdi "hül.eku.vázni", ordítani vele stb. de első hívás után egy "ne vedd fel" néven elmenti.
van aki megadja, de gondolkodik, hogy legyen-e, aztán vagy igen, vagy nem.
meg még 3-4 ilyet felsoroltak.
Igen csak tudjátok, totál nem azt láttam az arcán ,hogy nem akar semmit. Rohadt nagy egy csalódás ,mert nagyon gyönyörű egy lány és hülyének sem mondanám.Amúgy a lány 24 éves.
Várom a további véleményeket!
Ilyenkor még arra szoktam tippelni, hogy más is a képbe jött, akire jobban rá van állva, de téged se mer kerek perec leállítani, mert mi van, ha a másik elúszik, így még jó leszel később. (Ilyet pasik is szoktak csinálni. Mély kussolás, aztán mintha mi sem történt volna!)
Bár mivel ennyire sunnyog, az is lehet, hogy már a szám megadást is rögvest megbánta csak nem meri bevallani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!