Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
170 cm és az alatti férfiakat kérdezném. Nem bánt benneteket az, hogy soha nem érezhetitek milyen lett volna átlagos, magasnak lenni?
Figyelt kérdés
kort, és magasságot írjatok, köszi2015. ápr. 22. 22:05
21/31 anonim válasza:
Szerintem itt inkább azzal van a probléma, hogy a sok 150-60 cm magas lányok is a 180 feletti pasikat akarják, csak azt nem tudom miért. Csomó pasit tudnának találni maguknak hasonló magassággal. Egy srác ha meg normális és jó fej na meg ki is néz valahogy találni fog magának normális lányt.
185cm
22/31 anonim válasza:
Mások elvárásával nem tudok mit kezdeni, de én érezhetem jól magam a bőrömben és lehetek elégedett és büszke magamra.
23/31 Lili8989 válasza:
Jézusmária. 160 centis Nő vagyok. A férjem meg 167 centi. Na és akkor most??? Tűsarkut is hordok néha, akkor meg még magasabb is vagyok. És? Én őt választottam magam mellé. A magassága pedig nem volt se pozitív, se negatív tényező. Van két egészséges kislányunk. Gondoskodik róla, hogy mindig legyen tető a fejünk felet, törődik velem, és tisztel, szeret! Ti tényleg azt hiszitek, hogy ha 5 10 centivel magasabbak lennétek, akkor tolonganának a Nők???? Nem ezek a dolgok számítanak, hanem amiket felsoroltam.
24/31 anonim válasza:
Bakker, nem unod még ezredjére is feltenni ugyanazt a kérdés a 170 centi szorulásos fétiseddel?
25/31 anonim válasza:
168cm vagyok. Tizenévesen még zavart, de mára már nem érdekel. Vannak ennél fontosabb problémák is az életben. Persze jó lett volna még pár + cm, de így is akad bőven nő, aki nálam alacsonyabb.
Az egyik exem 175 cm volt egyébként...
26/31 anonim válasza:
Engem azért mem bánt mert éreztem már az átlagos magasságot anyám tűsarkú cipőiben meg sámliról.
26 f 136cm
27/31 anonim válasza:
Nem. Van egy nagy előnye a dolognak."kis ember nagy bottal jár" És ez valós,nem a gyakorin szokásos túlzás.
28/31 anonim válasza:
Van 160cm körüli ismerősöm , sosem volt gondja a csajozással. Csomó előnye is van, pl a magasságával látványosan tud izmosodni, mert nem "szétoszlik rajta", mint egy 2 méteres emberen.
29/31 anonim válasza:
Párkapcsolat szempontjából bánt. Szeretnék feleséget, de esélytelen.
30/31 anonim válasza:
Korábban bántott, mert nem vettek semmibe a lányok, ma azonban már teljesen hidegen hagy. Megtaláltam a párom, gyermekem van, intelligensebb, műveltebb, sportosabb vagyok, mint a nálam magasabb férfiak, illetve a kizárólag őket kereső felszínes nők 99.9%-a.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!