Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Azt mondta csak baratsagot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondta csak baratsagot akar megse birt elengedni? Mit akar?

Figyelt kérdés
azt mondja a fiu, hogy tul bonyolult vagyok szamara es baratkozzunk de megis lesmarolt 4x, bucsunal is hajolt felem de elfordultam es megkert, hogy meg egy utolso.. Jovoheten talalkozni akar velem, most bocsanatot kert hogy megbantott de nem bantott meg mert en se terveztem tobbet.. Mit tegyek?
2015. ápr. 20. 21:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez a szöveg olyan, mint a tarka boci, se füle, se farka...
2015. ápr. 20. 21:16
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát ha nem szereted mond meg neki! Légy őszinte!
2015. ápr. 20. 21:17
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem ismerjuk egymast regota, ez volt a 4. talalkozasunk! Eltudnek vele kepzelni tobbet de ha o nem akarja nem eroltetem, de nem ertem ezt a bucsucsokos dolgot..? Elindult de visszajott es megfogta a karom es megcsokolt, szo szerint nekem kellett elkuldenem mert lekeste volna a vonatot!
2015. ápr. 20. 21:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Potyás! Barátság extrával bejönne neki!
2015. ápr. 20. 21:28
 5/6 anonim ***** válasza:

Istenem.

Szerintem tanuljatok inkább!

Gyerekek.

2015. ápr. 20. 22:12
 6/6 anonim válasza:

én kb. hasonlóan jártam, nem sokszor találkoztam a lánnyal de megbeszéltük, hogy járunk. ugyanezek játszódtak le nagyjából, igaz Ő is kezdeményezett, egész nap jó volt minden de mire hazaértem egy olyan üzenet fogadott, hogy neki ez most nem megy, mert nem áll készen egy komolyy kapcsolatra

nem tudom, segített-e valamit, remélem igen :)

2015. ápr. 21. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!