Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez sehova nem vezet ugye?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez sehova nem vezet ugye?

Figyelt kérdés
Nagyon nagyon szeretem, de nem tudom mi tetszik rajta!! Rossz hatással van rám mert megtanított cigizni és azutan kicsit rászoktam...! És osztálytársak vagyunk házinyulak de lehet érezni a kémiát!! Nyomul de nem tudom mit akarok felejtsem el??
2015. ápr. 18. 21:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Hány éves is vagy?
2015. ápr. 18. 21:16
 2/4 anonim ***** válasza:

Naiv vagy drága! :D

23N

2015. ápr. 18. 21:16
 3/4 anonim válasza:
házinyulak :D
2015. ápr. 18. 21:19
 4/4 anonim ***** válasza:

Na jó... na jó..

nyugodjunk le először :D

1. kérdés :D

Mennyi idősek vagytok?

2. kérdés

Mennyi van még a suliból hátra?

Az meg igazából teljesen mindegy hogy mi tetszik benne ha egyszer szereted. Hidd el nem az számít, hogy szép-e a szeme vagy sem, hanem az hogy van benne valami ami meg tudott fogni.

Az meg, hogy rossz hatással van rád. Julcsinak is akarnia kell, hogy táncba vigyék. Ha valamire nemet mondasz akkor nem és kész, ha meg igent akkor az a te hibád is.

2015. ápr. 18. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!