Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúknak bejön a göndör, vállig érő haj?
Nagyon göndör, vállig érő hajam van. Mostanában úgy hordom, hogy oldalra választom és beleteszek egy hajpántot, hogy egyik oldalt kilóg az előre választott "frufrut" elől hagyom, a hajpánt előtt, a másik oldalt meg szimplán csak hátratolom szokásosig. (a "frufrus" oldalon is ugyanannyira hátratolom, csak ott előtte van a "frufru")
Amúgy a göndör haj eredendően száraz és kicsit töredezett is...szal nekem is ilyen. Nem nagyon tudok ezen változtatni, mert ez be van építve a génjeimbe...:(
Ez bejön a fiúknak? Az arcom szép, de ha ilyen a hajam, azt nem gondolják, rondának a fiúk?
Köszí.
13/L
A perverzállatnak: Ba*zod meg!! Nem azért tettem fel a kérdést, hogy aztán ilyeneket írj...
Nem fogom vasalni a hajamm...Azonnal visszaugrik göndörre (pedig jó minőségű vasalóval, 220 fokon vasaltuk)
A vörös, amugy jól áll nekem, akarok majd olyan melir! ;)
Amugy bocsi, a kép kcsit széles lett, ahogy paintban kicsinyitettem!
Szal nem ilyen a "fejszerkezetem"
Ha már ennyit írtál, akkor válaszolok.
1."Az, hogy most érdekelt, vajon tetszik e, ez a fiúknak, az mér baj?"
Nem baj. Én nem mondtam ilyet. Honnan veszed ezt?
2."akkor most mér kéne a lelki világomról írnom?"
Ilyet sem mondtam. Nem vagyok kíváncsi a lelki világodra.
3."hogyan sikerült neked megállapítani az elöző kérdésemből, hogy csak a külsőéggekkel foglalkozok?"
Nem írtam olyat, hogy csak a külsőségekkel foglalkozol. Egy felszólítást írtam, ami nem állító mondat - hanem, akár egy tanács, ami mindenkinek jól jöhet: annak is aki csak a külsőségekkel foglalkozik, és annak is, aki már alapból nem csak a külsőségekkel foglalkozik, hiszen őt emlékeztetheti, hogy továbbra se közeledjek szélsőségek felé. Szóval ezért írtam ezt - hiszen nem tudom milyen vagy - de ez a kis "tanács" ebben a formában az ilyen tekintetben különböző embereknek egyformán hasznos lehet.
4. "Rosszul esett amit mondtál rólam, hogy (lefordítva) taszító vagyok"
Ezt konkrétan erre a reakciódra írtam:
"11? KöszNem...márbocs, de a fiúk sokkal később érnek...kis-f*szokkal nem tárgyalok! "
Csupán a kora alapján ítéltél el valakit, arrogánsan, és ráadásul egy félig-meddig igaz állításra alapozva, aminek a hátterét valójában nem is tudod. Pedig egyáltalán nem volt tolakodó a 2. válaszoló, miért adsz ilyen primitív választ? Csak azért mert 2 évvel fiatalabb nálad?
Na, látod, ez az egy kis sor elég sok mindent elárul rólad, nem is gondolnád mennyi mindent.
A heves reakciódból ítélve pedig, túlságosan lefoglal az, hogy mit gondolnak rólad mások. Hiszen olyan gondolatokat láttál az én rövidke soromba, amiket én nem is írtam le. Görcsösen meg akarsz felelni a környezeted elvárásainak, és kétségbeesel, ha valami nem úgy van, ahogy te elképzelted, illetve képtelen vagy elfogadni, ha valaki megkérdőjelezi az általad megfelelőnek gondolt dolgokat saját magaddal kapcsolatban. Ugyanakkor folytonos visszajelzésekre vársz a környezetedtől, egyféle bizonylatot, hogy amilyen vagy, amit teszel az helyes és úgy jó - ez nyugtat meg. De vajon önmagaddal is el tudsz számolni, sikerülhet-e az önmegvalósítás? Minek, vagy kinek akarsz megfelelni?
Uff....te aztán tudsz!
Tők menő, hogy feltettem egy kérdést a hajamról és már valami pszihés területre tértünk át.
Igazából...lehet, hogy olyannak tűnök, de igazából nem vagyok ilyen...vagy lehet. Igazából mint minden emberben, bennem is van ilyen...egy arogáns, nagyképű, magával foglalkozó valaki, meg egy kedves is. Nem így van?
Eléggé furcsa családikörülmények között nőttem fel ésélek most is. Lehet, úgy hangzik, hogy sajnáltatom magam, hiszen másnak is van a családjával gondja, de nekem kicsit durvább és nehezebben is tudom elfogadni a helyzetet, érzékenyebben érint...
Szerintem az egész dolog amit írtál és igazad is van benne, az mind emiatt van...
12 évesen öngyilkos akartam lenni...egy csomó lejárt gyógyszert gyűjtöttem össze, mert egy könyvben olvastam, hogy attól meg lehet ölni magunkat (Sarah Dessen - Halálom után felbontandó). Az egészet nagyon komolyan gondoltam. Nem esett volna nehezemre megtenni. Csak aztán emgérkezett a bátyám, nem tudtam, hogy jön és ott ültem a mosdó közepén a gyógyszerekkel és nem tettem semmit...nem tettem meg...
Aztán új közösségbe kerültem és minden megváltozott:
Az iskolában kiéltem a gyerekes énem, mert rendes gyerekkorom nem volt, ezért sokan kedvelnek és sokan nem annyira. Otthon meg úgy viselkedek, mint egy nem is tudom...érettebb ember. Bemegyek a szobámba és gépezek, nem fogalalkozok különösebben a szüleimmel, nem mondom el nekik, hogy mi történt a suliban, csak ha kérdik meg ilyenek. Szóval elzárkozok tölűk.
Magét a zűrős családi körményt nem írom le, mert pontosan magam sem értem, hogy mi is folyik körülötttem...
De azt tudom, hogy emiatt változó ennyire a hangulatom. Hol nevetek, hol meg rá pár percre bőgve rohanok el, semmi különösebb ok nélkül...
Ötletem sincs, hogy kavarodtam el ide, a hajamtól kezdve, de jó érzés elmondani, úgy, hogy senki nem néz rám majd hülyén, mert senki sem tudja meg aki ismerne...Vagy ha ismerne, nem tudná, hogy én vagyok...remélem...
Amúgy bocsi, hogy tényleg ide kitértem, de jó volt leírni...
Lehet, hogy önsajnáltatónak hiszel, de ez van...Lehet az hiszed hazudok, de nem!
Lehet, hogy értetlen, amit írtam, hát ez van... Nem tudom mi van, nem tudom leírni...
jajj...Nem akarom ezt a valamit folytatni! Ha gondolod írhatsz véleményt erre, de nem akarok rá válaszolni! El akarom felejteni, hogy ezt az egészet leírtam és valaki megtudta!
Uram Isten, ilyen csajjal összejönni...
Szerintem te annyit beszélsz, hogy elveszed az életkedvét az újszülött csecsemőnek is.
Úgy hiszem, hogy ez az egész dolog veled, egyetlen dologban gyökeredzik:
Nincs egy olyan valaki az életedben, akivel igazán jól meg tudnád beszélni a dolgokat.
Itt most például egy nagyon jó barátra gondolok, akivel meg tudnád osztani az érzéseid, gondolataid: ki tudnád beszélni magadból mi bánt, stb... - mint ahogy fentebb is tetted - és így megkönnyebbülnél, ráadásul az a jó barát talán még segíteni is tudna, vagy legkevesebb megvigasztalni.
Lehet, hogy nincs igazam, de szerintem erre vezethető vissza több dolog is veled kapcsolatban, amiket leírtál - már ha valóban igazak - gondolok itt például:
- Elzárkózol a szüleidtől: ezért velük sem tudod megbeszélni a dolgaid
- Öngyilkossági kísérleted volt: nem volt aki megértsen, ezért kétségbeesésedbe a menekülést választottad
A változó hangulat pedig betudható egyszerűen az életkorod velejárójának: a felbillenő hormonháztartás a kamasz kor elején gyakorta okoz hangulatingadozásokat.
Egy szó mint száz: barátok. Keress egy igazi barátot, egy legjobb barátot - akinek mindent elmondhatsz.
Lehet, hogy azt hiszed van ilyen, de akkor most definiáljuk a barát fogalmát, és ez alapján döntsd el hány barátod van:
Barát az, aki mellett hangosan mersz gondolkodni.
Te jó ég!
Zámbó Jimmy él!!!!!!!!!!
~B
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!