A fiúknak tetszik a göndör, hullámos haj?
Figyelt kérdés
2008. aug. 16. 09:00
1/7 anonim válasza:
Nem az számit, hogy göndör vagy egyenes vagy hullámos, hanem hogy ápolt legyen! Látszodjon, hogy törödsz a hajaddal, rendbe tartod! A többi már nem lényeges!
2/7 anonim válasza:
Nem lehet így beáltalánosítani... Minden fiúnak más tetszik, de abban szerintem egyetértenek, hogy ápolt legyen, és tényleg ez a legfontosabb.
3/7 anonim válasza:
a lényeg az,hogy ne legyen már igénytelen.legyen szép ápolt.amúgy ezt igy nem lehet eldönteni,kinek mi tetszik a pasik közül,anmúgy hiába göndör a hajad ha egyáltalán nem áll jól az arcodhoz,az egyéniségedhez.
.szóval ez is nagyon egyénfüggő:)
4/7 anonim válasza:
szerintem tetszik nekik-a göndör ,hullámos haj mindig elegáns, nőies.de valakinek az egyenes sokkal jobban áll.
5/7 anonim válasza:
Az én pasimnak,bejön...de tényleg az a fontos,hogy ápolt legyen!
6/7 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik a lányokon mindenféle hullámos haj. A laza hullámoktól a spiráldaueren át az apró csigákig minden göndör frizurát szexinek tartok. Persze attól is függ, mennyire passzol a viselője arcformájához, és egyéniségéhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!