Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A fiúknak bejön a göndör,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúknak bejön a göndör, vállig érő haj?

Figyelt kérdés

Nagyon göndör, vállig érő hajam van. Mostanában úgy hordom, hogy oldalra választom és beleteszek egy hajpántot, hogy egyik oldalt kilóg az előre választott "frufrut" elől hagyom, a hajpánt előtt, a másik oldalt meg szimplán csak hátratolom szokásosig. (a "frufrus" oldalon is ugyanannyira hátratolom, csak ott előtte van a "frufru")

Amúgy a göndör haj eredendően száraz és kicsit töredezett is...szal nekem is ilyen. Nem nagyon tudok ezen változtatni, mert ez be van építve a génjeimbe...:(

Ez bejön a fiúknak? Az arcom szép, de ha ilyen a hajam, azt nem gondolják, rondának a fiúk?

Köszí.

13/L

2010. febr. 19. 22:42
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
35%
terhes vagy... tuti.
2010. febr. 19. 22:43
 2/20 anonim ***** válasza:

ha kopogtatsz nálam,én beengedlek

11/f

3/20 anonim ***** válasza:
van akin jol all a gondor haj, de amig nem latunk nem tudunk velemenyt mondani. en legalabbis nem.
 4/20 anonim ***** válasza:

Talán ha egy képet beraknál másabb lenne a helyzet ;)

De am nekem személy szerint bejönnek a göndörhajú lányok :)

16/F

2010. febr. 19. 22:48
 5/20 A kérdező kommentje:

1.) NEM VAGYOK TERHES!! Mér lenék az? :S

2.) 11? KöszNem...márbocs, de a fiúk sokkal később érnek...kis-f*szokkal nem tárgyalok!

3.) Oks...Dolgozok rajta!

4.) Annyi idő feltenni...de jó megteszem...majd! xD (pl.holnap!) Amugy örülök, hogy bejön ;)

Köszíí!

2010. febr. 19. 22:52
 6/20 anonim ***** válasza:
A hajad nem, de a stílusod már annál inkább utálatosabb, és taszítóbb. Ne csak a külsőddel foglalkozz.
2010. febr. 19. 22:58
 7/20 A kérdező kommentje:

[link]

Tessék, ittvan ;)

Nemakarom, hogy esetleg valaki felismerjen ezért töröltem ki az arcom, meg a környezetet is, hátha valaki az sulimba jár innen és felismer...:$

Ezért lett kicsit szemcsés, meg homályos, bocsi....

Majd keresek jobbat is...

2010. febr. 19. 23:07
 8/20 anonim ***** válasza:
Kivinnélek kocsival az erdő szélére, beleélveznék a hajadba és otthagynálak. Mire hazaérnél, vágni kéne a hajad, mert olyan lenne, ha rágót ragasztottak volna bele. Persze mindezt csak akkor, ha elmúltál volna 14,
2010. febr. 19. 23:07
 9/20 anonim ***** válasza:
Érdekes fejszerkezeted van. Inkább vasald ki a hajad és fesd be vörösre.
2010. febr. 19. 23:11
 10/20 A kérdező kommentje:

Tisztáázuk 22:58!

Én nem csak a külsőmmel foglalkotok!

Sőt! Nem vagyok az a külsőséges ember, aki mindenkit a külseje alapján ítél el. És nekem sem csak a külsőm számít. Fontos számomra, hogy mit gondolnak rólam, mint belsőleg, mint külsőleg. És tényleg...Nem csak a külsőmmel foglalkozok!

Az, hogy most érdekelt, vajon tetszik e, ez a fiúknak, az mér baj? Hiszen nem csak a belső dolgok számítanak, igenis kell a külsővel is foglalkozni, hiszen az emberek elöszőr a külsődről mérnek fel akarva-akaratlanul. Az is fontos, hogy kívülről milyennek látnak. Nem is beszélve arról, hogy hány tizenéves van lelkileg a sz*rban, mert a külsejüket szapulták, meg ilyenek...

Szóval fontos a külső is és legalább ugyanannyira a belső is, ahhoz, hogy majd nekem felnőttként viszonylag kiegyensúlyozott életem legyen!

Meg amugy is, feltettem egy kérdést a külsőmmel kapcsolatban (az elöbb leírtak mutatják, hogy ezzel IS kell foglalkozni), akkor most mér kéne a lelki világomról írnom?

Esetleg nekem megmondanád, hogy hogyan sikerült neked megállapítani az elöző kérdésemből, hogy csak a külsőéggekkel foglalkozok? Ha meg írtam volna a belsőmről is, akkor meg azzal lenne a baj, hogy miért írtam hozzá, ha nem erről szól a kérdés!

Rosszul esett amit mondtál rólam, hogy (lefordítva) taszító vagyok...Inkább meg se szólalj ha így gondolod, mert nem ismersz és nem tudod, hogy valojában ilyen vagyok e!!

2010. febr. 19. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!