Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúknak bejön a göndör, vállig érő haj?
Nagyon göndör, vállig érő hajam van. Mostanában úgy hordom, hogy oldalra választom és beleteszek egy hajpántot, hogy egyik oldalt kilóg az előre választott "frufrut" elől hagyom, a hajpánt előtt, a másik oldalt meg szimplán csak hátratolom szokásosig. (a "frufrus" oldalon is ugyanannyira hátratolom, csak ott előtte van a "frufru")
Amúgy a göndör haj eredendően száraz és kicsit töredezett is...szal nekem is ilyen. Nem nagyon tudok ezen változtatni, mert ez be van építve a génjeimbe...:(
Ez bejön a fiúknak? Az arcom szép, de ha ilyen a hajam, azt nem gondolják, rondának a fiúk?
Köszí.
13/L
ha kopogtatsz nálam,én beengedlek
11/f
Talán ha egy képet beraknál másabb lenne a helyzet ;)
De am nekem személy szerint bejönnek a göndörhajú lányok :)
16/F
1.) NEM VAGYOK TERHES!! Mér lenék az? :S
2.) 11? KöszNem...márbocs, de a fiúk sokkal később érnek...kis-f*szokkal nem tárgyalok!
3.) Oks...Dolgozok rajta!
4.) Annyi idő feltenni...de jó megteszem...majd! xD (pl.holnap!) Amugy örülök, hogy bejön ;)
Köszíí!
Tessék, ittvan ;)
Nemakarom, hogy esetleg valaki felismerjen ezért töröltem ki az arcom, meg a környezetet is, hátha valaki az sulimba jár innen és felismer...:$
Ezért lett kicsit szemcsés, meg homályos, bocsi....
Majd keresek jobbat is...
Tisztáázuk 22:58!
Én nem csak a külsőmmel foglalkotok!
Sőt! Nem vagyok az a külsőséges ember, aki mindenkit a külseje alapján ítél el. És nekem sem csak a külsőm számít. Fontos számomra, hogy mit gondolnak rólam, mint belsőleg, mint külsőleg. És tényleg...Nem csak a külsőmmel foglalkozok!
Az, hogy most érdekelt, vajon tetszik e, ez a fiúknak, az mér baj? Hiszen nem csak a belső dolgok számítanak, igenis kell a külsővel is foglalkozni, hiszen az emberek elöszőr a külsődről mérnek fel akarva-akaratlanul. Az is fontos, hogy kívülről milyennek látnak. Nem is beszélve arról, hogy hány tizenéves van lelkileg a sz*rban, mert a külsejüket szapulták, meg ilyenek...
Szóval fontos a külső is és legalább ugyanannyira a belső is, ahhoz, hogy majd nekem felnőttként viszonylag kiegyensúlyozott életem legyen!
Meg amugy is, feltettem egy kérdést a külsőmmel kapcsolatban (az elöbb leírtak mutatják, hogy ezzel IS kell foglalkozni), akkor most mér kéne a lelki világomról írnom?
Esetleg nekem megmondanád, hogy hogyan sikerült neked megállapítani az elöző kérdésemből, hogy csak a külsőéggekkel foglalkozok? Ha meg írtam volna a belsőmről is, akkor meg azzal lenne a baj, hogy miért írtam hozzá, ha nem erről szól a kérdés!
Rosszul esett amit mondtál rólam, hogy (lefordítva) taszító vagyok...Inkább meg se szólalj ha így gondolod, mert nem ismersz és nem tudod, hogy valojában ilyen vagyok e!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!