Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen válogatósak a lányok?
Figyelt kérdés
Tudom, a fiúk is nagyon válogatósak, de nemrég olvastam egy kérdést, amelyben leírták, hogy hány kosarat kaptak a fiúk. Volt olyan, hogy egymás után egy jó darabig csak olyanok írtak, aki kosarat kapott. Pl volt aki 7 lánynál próbálkozott és mindegyiktől kosarat kapott, de volt aki ,,csak" 5 lánynál próbálkozott, és ő is kosarat kapott! :S2010. febr. 19. 20:49
11/22 anonim válasza:
..sztem még mindig jobb ha a nők egy érzéketlen szoknyavadásznak tartják az embert, mint egy nyálzó kisfiúnak!Az a lényeg, hogy a nőt ne úgy fogd fel, mint egy kincset, ajándékot vagy ilyesmit. Nem szabad. Ő csak egy ember az életedben, semmi több..
12/22 anonim válasza:
Elnézést a kérdezőtől, hogy offolunk! Szóval aranyos vagy, hogy válaszoltál a barát/partner kérdésre. Azt hiszem értem, mire gondolsz, de azért mondasz egy példát az állapotváltoztatásra? És szerinted mi különböztet meg egy udvarlási célzatú ismerkedést egy barátkozásitól? Ha a lányoknak előbb kapcsolat kell, akkor miért tekintenek csak barátként arra, akivel már megvan? És mit csináljak, ha azokba szeretek bele, akiket már megismertem? Persze fontos a külső, de az egy dolog, én igazán a személyisége miatt szeretek meg valakit.
13/22 anonim válasza:
"Külső ami megfog belső ami megtart"
14/22 anonim válasza:
21:56: Ne aggódj az a leányzó aki írta, nem tudja miről beszél. HA egyszer már elkönyveltek barátnak, AKKOR nagy csoda kell ahhoz, hogy pozitív irányba tudd mozdítani (több legyen köztetek) a mérleget (hisz a lányok általában, úgy vannak vele, hogy van egy jó barátjuk aki előtt mindig kisírhatják magukat, mert úgyis meghallgatod őket, miért is vállalnák fel azt, hogy esetleg egy rosszul alakult szerelmi kapcsolat miatt elveszítsenek téged? Az persze, megint ott van, hogy lehet, hogy mint pasi sem jössz be neki(k)...). Szinte esélyed sincs, hogy változtatsz mindeniképp negatív irányba fog elsülni a dolog
15/22 anonim válasza:
a lányok hülyének nézik a pasikat és forditva
16/22 anonim válasza:
mert nem fogok bármelyik suttyóval járni.aki nálam bepróbálkozik pl mind nagyon gyerek.olyan nem kell,nme lennék vele képes párkapcsolatra.ezmeg nem a lányok hibája hogy kikosarazzák őket,lehet bennük van a hiba!vagy nem a saját súlycsoportjában keresgél...
arról nem is beszélve,hogy kevés pasi ad magára,hogy jól nézzen ki.és olyan pasi megint csak nem kell,akinek nem fontos a külseje,hiszen énis töröm magam hogy jól nézzek ki,akkor visszafele is elvárható
17/22 anonim válasza:
Utolsó, honnan veszed hogy suttyó aki bepróbálkozik nálad?Nem is ismered őket, először ismerd meg az embert és utána ítélkezz.
18/22 anonim válasza:
Azért ilyen válogatósak mert a legrondább, legigénytelenebb nő is meg van győződve arról hogy egy istennő és bárkit megkaphat.Közben meg cigizik, köpköd és krákog az utcán, és trágárul beszél.
19/22 anonim válasza:
Mi az, hogy nem a saját kategóriájában próbálkozik? Erre vannak szabályok, vagy mi? Turistaosztályon utazó nem ismerkedhet Business classossal, vidéki pestivel, Trabantos Mercissel? Szerintem a fiúk többsége alapvetően magához hasonló lányokat keres, arról meg nem tehet, hogy megtetszik neki valaki, aki többre tartja magát. Az meg elég szélsőséges eset, hogy valaki egy igénytelen bunkó, és egy királykisasszonynál próbálkozik, legalábbis azt vettem itt észre, hogy általában normális, kultúrált embereknek vannak ismerkedési gondjai. Az is tetszik, hogy "a barátom legyen magas, erős, és jópár évvel idősebb, mert a lányok érettebbek." Hát én nem ezt tapasztalom...
20/22 anonim válasza:
ez egyszerűű.minden lány más és a stílusuk is más.
és a stílusukhoz fűzve válogatják a fiukat.vagy az arca nem tetszik,vagy a stílusa,vagy az alakja,vagy pedig a haja vagy egyszerűen undoríto
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!