Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az hogy ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy ennyire kiábrándítóan távolságtartóak az emberek?

Figyelt kérdés

hiába veszek fel vkit msnre nem lehet vele beszélgetni,közli h mennie kell és pá. pedig tényleg semmit nem tud rólam,egy másikat a facebookon bejelölöm,visszajelöl majd kitöröl...

ha nincs lehetőségem személyes kontaktust teremteni ,akkor ezek alternatívák..de azt nem értem,hogy miért kell a másikkal ennyire keresetlenül száraznak és bunkónak lenni???legalább egy alkalom amíg beszélget és már az is bizonyos döntési alapot szolgáltat h letöröljön vagy sem...

de h ennyire lehetetlen legyen kedvesen és barátságosan legalább egy pár szót a másikra szánni...miért ennyire nehéz ismerkedni??

miért nincs olyas valaki aki normálisan tudna viselkedni???

2010. febr. 19. 19:56
 1/5 anonim ***** válasza:
76%

Teljesen megértelek... de hidd el, nem mindenki ilyen, hadd hozzam fel példának magamat, eddig senki se panaszkodott rám, én még a vadidegennel is elbeszélgetek msn-en... Mondjuk tény, hogy az ilyenek kevesebben vannak.

Egyik barátnőmet is most "verte át" egy srác, tök jól elvoltak msn-en, de a srác utána rögtön letörölte.

A világ egyre csak romlik... de nem reménytelen a helyzet, bízzál még, hogy tudsz ismerkedni ^^

2010. febr. 19. 20:00
 2/5 anonim ***** válasza:
76%
Sajnos én is ezt tapasztalom.Az embereket nem érdekli a másik,csak magukkal foglalkoznak.Ez a világ.
2010. febr. 19. 20:01
 3/5 anonim ***** válasza:

Sajnos én is ezen tűnődtem ma. Este mentem az utcán, köszöntem egy lánynak. Vissza nem köszönt, pedig itt, falun (Mernye) azért köszönnek az emberek egymásnak tiszteletből.

Persze városban más a helyzet, ott vadidegenek nem köszönnek, ez világos, én sem szoktam. de kis közösségekben ez furcsa.

De azért közvetlen emberből is van bőven, szerencsére.

Azt mondom, a személyes kontaktusnál nincs jobb, persze ez nem mindig adatik meg, és olyankor is el szeretne az ember valahogy lenni. Ezzel én is küszködöm. Msn-t nem használok, ilyen helyzetekben ide szoktam felnézni. Persze, vannak idétlen kommentelők is, bizonyára ők nem magányosak.

De azért sok jó írást is olvasni, sok mindent megtud az ember, lehet belőle profitálni.

2010. febr. 19. 21:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is ugyanezt tapasztaltam, igazából már az is meglep, ha valaki normálisan koptat le és azt mondja, bocs, de nem akarok beszélni veled stb... Ma az emberek egyre inkább gőgösek és a társadalom is egyre személytelenebb, ezt alátámasztandó, hogy ilyen problémák felvetésére is csupán ilyen ldalon kerül sor.
2010. febr. 19. 23:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Tipikusan a mér pont én közeledjek,közeledjen inkább ő ha akar valami, minek én vessek fel témát,majd szól ha akar valamit -féle hozzáálás ez szerintem. Én is rengetegszer vagyok így. A mai világ eleve gyors,mindenki rohan,nagy a leterheltség,sok a stressz, mindenkinek megvan a maga körei amik már kialakultak,és ezek olyan körök,amig el vannak mélyülve,kivülálló nem igazán tud belecsatlakozni,mert megvan mindnek a maga közös gyökerekből eredendő témája,amit én kivülállóként nem is értenék,hogy ezek kikről,milyen eseményekről jópofáskodnak. Ez ilyen dolog.Én mindig is kivülálló voltam,nekem valahogy sosem alakult ki a baráti köröm,még haveri sem,csak laza társ-viszonyok vannak, heti pár modatos beszélgetésekkel. És valahogy bár magányos vagyok,de még nekem sincs motivációm arra hogy közeledjek mások felé,megvannak nekem is a nyűgjeim az életemben mint mindnekinek manapság, hát akkor meg főleg azok akik már foglaltak társaságügyileg,párkapcsolatban is,azoknál meg nem is kérdés.
2010. szept. 30. 05:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!