Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhívhatom így egyből?
Figyelt kérdés
Suliban tegnap megismerkedtem egy lánnyal. Nagyon megtetszett. Meg szeretném ismerni még jobban. Arra gondoltam, hogy hétfőn elhívom egy sétára. Szerintetek jó ötlet? Vagy előtte beszélgessünk még, aztán kérdezzem meg? Sajnos a suliban mindig csak pár percet tudok vele beszélni, mert mindig másmerre van órája mint nekem. Ez a pár perc alatt is előhozakodhatok a témával?2015. ápr. 10. 14:57
1/4 A kérdező kommentje:
Ő 16, én 17 éves vagyok.
2015. ápr. 10. 14:58
3/4 anonim válasza:
simán, nincs ebben semmi nagy dolog, elmentek sétálni egyet. nem egy gyertyafényes vacsorára hívod el, sétálni bárkit elhívhatsz
4/4 anonim válasza:
A leírásod alapján nem egy osztályba jártok és ha így is foglalkozik veled, akkor szeritnem valamennyire érdekled. És erre a "a suliban mindig csak pár percet tudok vele beszélni" dologra is hivatkozhatsz, hogy miért akarod elhívni. Szerintem nyugodtan próbáld meg! Én mindig azt mondom, hogy ha már a külső alapján elítél, anélkül, hogy megismerne, akkor nem is érdemli meg, hogy legyen barája. Szóval sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!