Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha járni a karok egy lánnyal mit mondjak neki? Milyen pl bókokat mondjak?
jó a segged kő kóla? jó a csöcsöd kő woper? szép a szemed jössz baszni?:D
de egyébként ha igazán érdekel kezdj el vele beszélgetni mind1 miröl hagyd őt beszélni mert akkor nem kerülhetsz olyan helyzetbe amiben nehéz jó választ adni és ráadásul sokat megtudhatsz róla.
köszben persze bókolhatsz neki az sosem baj csak ne vidd túlzásba h ne nézzen pincsinek aki fut utánna
sok szerencsét. :)
remélem segitettem
Szerintem csak pár szót beszélj vele... Hogy tudja kiről van szó. Aztán vedd fel msn-re. Az msn személytelen (nincs hangsúly, mimika stb.) szóval ha valamit nem értesz, akkor inkább kérdezz vissza, mert a lányok hajlamosak (szerintem!) hülyének nézni, ha nem a kérdésre válaszolsz. Légy laza, mintha csak egy baráttal beszélgetnél, ne nyomulós. A beszélgetést úgy fejezd be hogy dobj fel valami olyat hogy kíváncsi legyen kettőtökkel kapcsolatban aztán hirtelen találj ki valamit, hogy dolgoznod kell vagy ilyesmi. Ha azután rád ír (akkor jó vagy), akkor térj a lényegre LAZÁN, mintha nem is érdekelne annyira. Csináld úgy a következő találkozást, hogy buliban vagytok, akkor mindenki kicsit feloldottabb, ott tudsz ismerkedni. Ha pedig 2-esben lesznek legyél nagyon mosolygós, kicsit titokzatos és szégyenlősebb (de tényleg csak kicsit). Ez a normális lányoknak imponál. De akinél így vágódsz be, az a csaj ha a barátnőd lesz készülj fel hogy féltékeny típus... Nézegeti az e-mailed stb. A nemilyen lányoknál már a buliban meg a seggfogdosás...
De mittomén nem lehet ezt leírni.... XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!