Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha járni a karok egy lánnyal mit mondjak neki? Milyen pl bókokat mondjak?
szopppjááá gecó
amúgy meg dicsérd azt amiben nem olyan szép és valszeg nem nagyon dicsérték még. mondjuk nagy az orra akkor mond neki h "de szép orrod van, olyan érzékivé teszi az arcod" meg ilyesmik. találd fel magad. :) persze ha tudja h imádja a szemét akkor dicsérd azt is. lényeg h legyél kiszámíthatatlan. :) ja és ne legyél túl lelkes és tolakodó mert attól vagy meg ijed, vagy nem lesz neki kihívás h megszerezzen. szóval legyél vele kedves, aztán meg kicsit hidegebb, ne fejtsd ki mindig annyira a dolgokat mint szeretné, utána meg igen, és tuti beléd szeret, utána meg ha már jártok úgy szeretheted ahogy akarod, csak ne legyél papucs.
Kezd azzal, hogy hamarosan lejár a WoW felhasználóm és abbahagyom a játékot :)
Ha nem játszanál ennyit tudnál velük beszélgetni
Én lány vagyok:)
Szerintem úgy kéne, hogy sokat beszélgetsz vele, dícsérd meg a haját, a fölsőjét vagy valamit(de az fontos hogy ne egyből a bókkal kezdd!), és mondjuk egy kis idő után rátérhetsz a lényegre;)
Hát szerintem általános dolgokról beszélgess vele és közben elejthetsz egy-két bókot.Próbálj meg minél közvetlenebb lenni vele.
L18
nagyon nagyon szívesen
(utolsó válaszoló)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!