Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak a normális pasik? Ha gyereked van már nem kellesz senkinek?
10-es vagyok: ok, első 5-6 randira nem hozod el, kicsit összemelegszünk, esetleg feljössz hozzám, majd jön a gyerek, én meg nem tudok mit kezdeni a helyzettel. Ilyenkor szerintem (lehet, hogy tévedek) ha azt mondom hagyjuk, akkor még inkább mellbe fog vágni az egész.
Ez esetben persze a gyerek miatt volt tényeg, de simán lehet, hogy a gyerektől függetlenül nem jön össze valami, Te viszont szintén a gyerekre fogsz asszociálni mint okra.
Nem fogalmaztam meg még soha, hogy milyen szereptől tartanak a pasik (és persze én is), de nem tudom, hogy tudnék e mit kezdeni egy idősebb gyerekkel, mert ez kicsit más helyzet, mint amikor csecsemő korától beletanul az ember a dolgokba. Itt kapsz egy kész személyiséget, aki vagy elfogad, vagy nem, vagy el tudom én fogadni vagy nem.
Egyébként ezt lehet, hogy azért gondolom így, mert nekem még nincs gyerekem, de olyan pasasokat valóban nem értek, akiknek már van, ők miért nem mernek belevágni.
"korosztályomban valahogy nem találok olyat akivel érdemes lenne kezdeni"
Ez itt a kulcsmondat a kérdésedben. Nem találsz olyat, akivel érdemes lenne kezdeni. Tehát nem férfit nem találsz, hanem olyan férfit, aki megfelel az igényeidnek.
Az igazán jó pasik viszont 20-30 éves gyerektelen, "jó nők" közül fognak válogatni. Hogy miért? Azt már többen leírták előttem. Majd saját családot akarnak, mert nem akarnak egy nő magas elvárásai mellett egy gyerek kitudja milyen elvárásainak is megfelelni.
Ideje végiggondolni,hogy milyen pasival "lenne érdemes kezdeni", és kicsit meghúzni az igény listát, és körülnézni azok között, akik ott vannak, de jelenleg a nem érdemes kategóriába tartod őket ki tudja milyen okokból, mert nem tökéletes a kinézetük, mert nem kitűnő az anyagi helyzetük, mert mondjuk nem a nagy dumás sármőrök, lehet, hogy közöttük lesz egy aki összességében rendes, kedves, a gyereket is elfogadja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!