Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol vannak a normális pasik?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak a normális pasik? Ha gyereked van már nem kellesz senkinek?

Figyelt kérdés
Miért ódzkodnak a férfiak olyan nőtől aki egyedül neveli a gyerekét ? 34 éves vagyok de az én korosztályomban valahogy nem találok olyat akivel érdemes lenne kezdeni.
2015. ápr. 8. 18:28
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Nyilván az első 5-6 randi alkalmával nem viszem magammal a gyereket....:D
2015. ápr. 8. 19:25
 12/20 anonim ***** válasza:

10-es vagyok: ok, első 5-6 randira nem hozod el, kicsit összemelegszünk, esetleg feljössz hozzám, majd jön a gyerek, én meg nem tudok mit kezdeni a helyzettel. Ilyenkor szerintem (lehet, hogy tévedek) ha azt mondom hagyjuk, akkor még inkább mellbe fog vágni az egész.

Ez esetben persze a gyerek miatt volt tényeg, de simán lehet, hogy a gyerektől függetlenül nem jön össze valami, Te viszont szintén a gyerekre fogsz asszociálni mint okra.

2015. ápr. 8. 19:40
 13/20 A kérdező kommentje:
Általában pasik azt gondolják, hogy nekik majd helyt kell állni "APA" szerepben....és ez frusztrálja őket...és előre beleképzelik ebbe, h nem fog menni....Pedig ez butaság...én nem várom el ezt senkitől, sőt nem is engedném h az apjaként viselkedjen.
2015. ápr. 8. 19:48
 14/20 anonim ***** válasza:

Nem fogalmaztam meg még soha, hogy milyen szereptől tartanak a pasik (és persze én is), de nem tudom, hogy tudnék e mit kezdeni egy idősebb gyerekkel, mert ez kicsit más helyzet, mint amikor csecsemő korától beletanul az ember a dolgokba. Itt kapsz egy kész személyiséget, aki vagy elfogad, vagy nem, vagy el tudom én fogadni vagy nem.

Egyébként ezt lehet, hogy azért gondolom így, mert nekem még nincs gyerekem, de olyan pasasokat valóban nem értek, akiknek már van, ők miért nem mernek belevágni.

2015. ápr. 8. 19:55
 15/20 anonim ***** válasza:
Én meg ahhoz ragaszkodnék,hogy te apaként vonj be a családodba,különben nincs semmi értelme az egésznek.Annak a szegény gyereknek sosem volt apja,nem őrzi senki emlékét a szívében akkor miért ne kaphatna egyet?
2015. ápr. 8. 20:15
 16/20 A kérdező kommentje:
De én magamnak keresek társat...nem Apukát a gyerekemnek.Persze az nagyon fontos, hogy vele is jó legyen a kapcsolata..de nem akarom ezt senkire ráerőltetni..
2015. ápr. 8. 20:26
 17/20 anonim ***** válasza:
Addig rendben, hogy magadnak keresel párt, de nem vagy teljesen egyedül. Rosszul látom?
2015. ápr. 8. 20:32
 18/20 anonim ***** válasza:
Szerintem amit te akarsz az nem lehetséges,túl kicsi a gyereked,hogy pasit keress magadnak,de apát ne.Nem lehet a kettőt különválasztani,főleg nem ha hosszú távú kapcsolatra gondolsz.
2015. ápr. 8. 20:33
 19/20 anonim ***** válasza:
Miért? Azért, mert ha a gyerek nem fogadja el a pasit, akkor a nő se fogja, pedig lehet, hogy gyerek nélkül nagyon jól kijönnének hosszútávon is akár.
2015. ápr. 8. 21:25
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

"korosztályomban valahogy nem találok olyat akivel érdemes lenne kezdeni"

Ez itt a kulcsmondat a kérdésedben. Nem találsz olyat, akivel érdemes lenne kezdeni. Tehát nem férfit nem találsz, hanem olyan férfit, aki megfelel az igényeidnek.

Az igazán jó pasik viszont 20-30 éves gyerektelen, "jó nők" közül fognak válogatni. Hogy miért? Azt már többen leírták előttem. Majd saját családot akarnak, mert nem akarnak egy nő magas elvárásai mellett egy gyerek kitudja milyen elvárásainak is megfelelni.

Ideje végiggondolni,hogy milyen pasival "lenne érdemes kezdeni", és kicsit meghúzni az igény listát, és körülnézni azok között, akik ott vannak, de jelenleg a nem érdemes kategóriába tartod őket ki tudja milyen okokból, mert nem tökéletes a kinézetük, mert nem kitűnő az anyagi helyzetük, mert mondjuk nem a nagy dumás sármőrök, lehet, hogy közöttük lesz egy aki összességében rendes, kedves, a gyereket is elfogadja.

2015. ápr. 9. 07:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!