Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ez normalis? Ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normalis? Ki fogom noni?

Figyelt kérdés
Sziasztok aztbszeretnem kérdezni hogy szerintetek az nornalis hogy mar tobb mint egy eve nem volt barátnőm es kb egy honapja nagyon "bekockultam" a spórolt pénzemből vettem egy ps3-mat es azt meg a gepet hasznalom egesz nap. Hazaérek az az első hogy bekapcsolom a ps-t meg a gepet. Tanulással nincsen gond mert tanulás nelkul megvan 3-mas aki nekem boven eleg. Suliba csak a telóját bujom ott nézek errol meg arrol a játékról videót. Mar volt ugy hogy egy lánnyal talalkoztam volna de inkabb lemondtam mert inkabb maradtam otthon kockulni (azt leszogeznem hogy mar 2-3 hónapja szerelmes volt belem a csaj én meg eszre sem vettem es o hívott volna el találkozni). Szerintem ez mar nem normalis ki fogom noni? 15 eves vagyok. Elore koszi

2015. márc. 30. 19:29
 1/9 A kérdező kommentje:
Bocsi az ekezetekert telefonról irtam es néhol kijavította a t9
2015. márc. 30. 19:30
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerinzem mostmar kezdened kene magaddal vmit... Ez szerinted normalis h ezert mondasz le egy talit? Nyilvan kinovod, de azert tenni is kell vmit
2015. márc. 30. 19:32
 3/9 anonim ***** válasza:
dobd ki az egész kocerájt a kukába.... és máris kinötted
2015. márc. 30. 19:33
 4/9 anonim ***** válasza:
Menekülsz a valóság elől,egy kissé depis is lehetsz.Tedd le a játékot,menj ki a levegőre,mozogj,és megjön egy picit az életkedved is.Találj mást ami leköt.
2015. márc. 30. 19:33
 5/9 A kérdező kommentje:
Hatbnem igazan normalis szerintem de nem annyira nem izgatott az egesz konnyebb volt otthon maradni es feltme h besulok mert semmi téma nem lesz stb stb
2015. márc. 30. 19:34
 6/9 A kérdező kommentje:
Van egy motorom azzal szoktam neha-néha furikazni es nem nem dobom ki nekem most ezek jelentik az eletet.. (sokba került:D)
2015. márc. 30. 19:35
 7/9 anonim válasza:
Az nagyon nem normális ha PS3-at vettél amikor már egy éve kijött a PS4 :)
2015. márc. 30. 19:37
 8/9 anonim ***** válasza:
ez a baj hogy neked EZ jelenti az életet... egy könyvvel töbre mennél...
2015. márc. 30. 19:39
 9/9 A kérdező kommentje:
Ps4-re nem volt pénzem mert a motorom 100-ba volt meg 60 a jogsi es csak 72 ezrem maradt abbol meg nem jon ki egy ps4:( de azert meg sokan vannak ps3-mon:D (es nem, nem vagyok elkényeztetett csak mar 8 eve gyujtottem a pénzem)
2015. márc. 30. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!