Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sexygirl3 kérdése:
Hány évesen kb normális a randizás, a csók és a szex?
Figyelt kérdés
Ti mikor csináltátok v szerintetek mikor kéne kb?:)) örülnék pár válasznak!2015. márc. 31. 17:59
1/11 anonim válasza:
Randi:14
Csók: 15
Szex: 16
Nem mondom, hogy így kell, de nálam így volt :)
16/l
2/11 To7ka válasza:
Amikor elég érettnek érzed magad, mindegyikre.:) Még ha közhelyes is, normális esetekben teljesen mindegy a korod. Ha arra vágysz, hogy randizz valakivel, hajrá. Csókolózni oviban is szoktak, ami aranyos. Szexhez érdemes megtalálni a megfelelő partnert, és arra várni amíg csak szükséges, hiába kívánod. Valami ilyesmi:)
3/11 anonim válasza:
Mi az, hogy mikor kéne? Nincs kőbe vésve, hogy mikor történjen. Amikor kell megtörténik. A csók lehet fiatalon, sajnos ma már a szex is, pedig 16 év alatt éretlennek gondolom a fiatalokat.
4/11 A kérdező kommentje:
pont ez az!"sajnos már a szex az ilyen fitalon is van" vagyis azért eléggé baj ha túl fiatalon csinálom:D nemde?
2015. márc. 31. 18:09
5/11 anonim válasza:
Hát, ha 14 évesen "életed nagy szerelmével" akarod csinálni, akkor ne tedd.
6/11 A kérdező kommentje:
többiek mit gondolnak?:o
2015. márc. 31. 18:17
7/11 anonim válasza:
Randi és csók teljesen mindegy, amikor készen állsz. Viszont a szex... ez is attól függ mikor állsz rá készen. De 16 éves kor előtt szerintem semmiképpen se, mert gondolj bele. Lehet hogy becsúszik egy baba...
8/11 A kérdező kommentje:
tudom szerintem is képtelenség 16 elött...én igazából azthittem 17-18 évesen normális
2015. márc. 31. 18:28
9/11 anonim válasza:
"sajnos ma már a szex is" - itt akarom megjegyezni, hogy száz évvel ezelőtt 14 évesen már simán szexeltek a fiatalok (nem csak azért, mert akkor volt az első VH).
Randizás és a csók akkor, amikor úgy érzed (kb 14-15)
Szex 16-fölfelé. Amikor van egy olyan stabil kapcsolatod, akiben megbízol.
10/11 A kérdező kommentje:
rendben köszi:)
2015. márc. 31. 20:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!