Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 15 körüli fiúk lehetnek egyáltalán szerelmesek?
Valamilyen szinten igaz, de elég nagy általánosítás.
Én 15 éves srác vagyok, nagyon tudok szeretni. Bármit megadnék a barátnőmnek. A tudat tart életben, hogy ő van nekem. Nélküle értelmetlen minden.. tényleg Minden.
De igen, ebben a korban sokan azt hiszik magukról hogy mekkora menők, meghogy milyen fullos csajuk van.. hagyjuk már. Belül ugyan olyan veréb az összes. Szerintem a 15-16 éves korosztály 15-20%-a normális. (ebben nincsenek benne azok, akik dagadtak, nem valami helyesek, a töketlenek.. mert azok aztán bármit megadnának egy olyan lányért, aki szereti őket.)
2: És mikor lesznek elég "felnőttek" hozzá?
3: ez nagyon aranyos, szerencsés a barátnőd hogy ilyen barátja van. Remélem sokáig együtt lesztek :) amúgy én szeretethiányossal is találkoztam már, akin tudtam volna segíteni, de ő is csak szivatott...
3-as vagyok.
Azt elfelejtettem írni, hogy igen, ilyen vagyok, viszont nem korombeli a barátnőm. 18 éves lesz nemsokára :)
6: hát, akkor inkább várok, most még nem szeretnék 40es bácsikkal járni :D
7: örülök hogy vannak kivételek is :) az a baj hogy én is túl érzelmes vagyok. De amúgy én azt veszem észre, hogy már nem csak a nagyonjajdemenő páwák szórakoznak a lányokkal, hanem néha a legkedvesebb és legfélénkebb fiúk is.
Bahh!
A pasimnak mar 13 evesen is volt baratnoje!!!
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!