Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek a jellemvonások mennyivel hoznának közelebb? lányokhoz rendelt kérdés.15F
ezek: 100%
kóros önbizalomhiány miatt: -99%
összesen: 1%
kár érted, mert amúgy nem tűnsz hülyének. szívd meg magad önbizalommal, és hidd el magadról, hogy jó vagy.
ezek tényleg nagyok jó tulajdonságok amik már nagyon kevés fiuban találhatók meg
ez nkm 100% lenne
de tudnom kell a rossz tulajdonságaidat mert ha pl fontosabbnak tartod a haverjaid véleményét (ha kiröhögnek a csajod miatt) akkor már csak 43% vagy
1.-Amit gondoltam azt az 5.válaszoló már leírta.
2.-ENnek örülök:)
3.-Honnan tudtad?Nagyon érdekel!
4.-az említett önbizalom hiány a negatív + nem szeretek konfrontálodni. régen én voltam a nagy expert az osztályban akire hallgattak, de valahogy ugy gondoltam változok. nem lett könnyebb az élet de a lelkiismeret hogy nem teszek rosszat senkinek jót tett.az zavar hogy a kisebbek is belém köthetnek.tudják hogy nem bántom őket.
akkor: határozatlan,gyakorta nem elég figyelmes(tudom ez nagyon rossz!),és elég puritán életszemléletű ami lehet jó is rossz is...kösz a válaszokat!
5.-Ebben más az a lány aki nemkem tetszik...de igazad van
béjbi béjbi. Hogy honnan tudtam, hogy önbizalomhiányos vagy? Hát onnan, hogy kiírtad ezt a kérdést! Különben nem érdekelne, hogy a lányok mit gondolnak, hanem mennél a magad útján- ez jön be a lányoknak! És tudnád, hogy megtalálod azt a csajt aki ezeket a tulajdonságokat nagyon vonzónak találja.
Amúgy olyan pallérozottnak tűnik a kifejezésmódod, ami nagyon ritka és szimpatikus :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!