Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha nem kezdeményeztek msn-es beszélgetést azzal a lánnyal, akivel randizgattok, az azért van, mert nem érdekel titeket valójában, vagy mert kiváncsiak vagyok, ő ír-e?
Figyelt kérdés
2010. febr. 18. 17:29
1/7 anonim válasza:
Igaz én lány vagyok, de valószínűleg arra vár, hogy ne csak ő keressen. :D
2/7 anonim válasza:
Igen mert biztos fél az egértől és nem mer rád kattintani... úristen... MSN LoLs...
Az a legegyszerűbb módja, hogy ezt kiderítsd, hogy írsz neki és megkérdezed...
3/7 anonim válasza:
régóta vagyok együtt a barátommal.Az ismerkedésünk pesze MSN-en történt, én mindig ráírtam ő rám soha. Én ezt úgy vettem hogy nem érdeklem ,és igy utána nem irtam rá csak 5 hónap múlva kb.
Amikor összejöttünk én elmondtam neki hogy nekem mindig is tetszet,meg soha nem mertem ráírni. Erre mondta ő: Nekem is régóta tetszel, és amikor rámírtál mindig megörültem,és azért nem irtam rád mert féltem hogy nem érdekellek!
Nem kell a másikra várni!és ha nem érdekled azt abból fogod látni hogyra ráírsz és csak ilyen egyszavas válaszokat ír neked.
4/7 anonim válasza:
személyesen már nem is lehet beszélni, csak msn-en?
5/7 anonim válasza:
És lehet csak azért nem ir, mert nem akar a gép előtt csücsülni... Velem ez szokott lenni.. F/19
6/7 anonim válasza:
Vagy a gép előtt ba ssza a rezet, de nincs kedve épp csacsogni. Van ám ilyen is. F
7/7 anonim válasza:
talán mert tudja hogy msn-n béna dolog létezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!