Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs onbizalmam, egyedul fogok maradni? 15/ L
Figyelt kérdés
15 vagyok, es meg soha nem jartam senkivel. Nem is nagyon vonzodtam senkihez, csak neha tetszett meg egy-egy srac. Nem vagyok tul feltuno jelenseg, se nem vekony, se nem tulsulyos, szokes haj( sotetebb) kek szem,nem tul alacsony, nem tul magas. Tehat TUL atlagos. Nem erzek magamban semmi kulonosebben szerethetot, nem tudom, egyaltalan miert akarna barki velem lenni. Kesz, el vagyok veszve, nekem lottek??? :( ( bocs, hogy nincsenek ekezetek, de nincsenek a bill. -en, mert angol)2010. febr. 17. 22:11
11/12 anonim válasza:
Nekem bejönnél,csak a koroddal van bajom 19/F
12/12 anonim válasza:
Nahát, én is ilyen voltam. Ill. még mist is ugyanaz vagyok, de már vannak barátaim. 15 évesen olyan barátnőm volt, aki kihasznált, és aki miatt nem vettek észre a fiúk. Azóta r*banc lett, én meg normális.:) Talán le kéne cserélned a barátnőidet. Nekem egy sincs.:D Ne ásd el magad, hanem nevess sokat. Attól fogsz igazán tetszeni!:)
19 fiú! Szerintem pedig nincs gond a korával. Nekem 16 évesen 22 éves barátom volt, és remekül kijöttünk...;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!