Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nincs onbizalmam, egyedul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs onbizalmam, egyedul fogok maradni? 15/ L

Figyelt kérdés
15 vagyok, es meg soha nem jartam senkivel. Nem is nagyon vonzodtam senkihez, csak neha tetszett meg egy-egy srac. Nem vagyok tul feltuno jelenseg, se nem vekony, se nem tulsulyos, szokes haj( sotetebb) kek szem,nem tul alacsony, nem tul magas. Tehat TUL atlagos. Nem erzek magamban semmi kulonosebben szerethetot, nem tudom, egyaltalan miert akarna barki velem lenni. Kesz, el vagyok veszve, nekem lottek??? :( ( bocs, hogy nincsenek ekezetek, de nincsenek a bill. -en, mert angol)
2010. febr. 17. 22:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
33%
Hát sajnos sosem lesz senkid :S legyél pap vagy apáca :S
2010. febr. 17. 22:12
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
vegyél feltünő ruhákat és akk meg fognak nézni a pasik. én például megnézem azokat a csajokat:)
2010. febr. 17. 22:13
 3/12 anonim ***** válasza:
83%
15 éves vagy még nemkéső...biztos lesz valaki akinek bejössz...:::=D
 4/12 anonim ***** válasza:
80%
Mi a jó abban, hogy átlagon felüli vagy? Szerintem sokkal jobban járnak az ún. "átlagosak", mint az "átlagon felüliek", például én, mert ebből fakadóan kibírhatatlan vagyok.
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Fiatal vagy. Ne aggódj, annál rosszabb. Még várhat magára a dolog nekem 17 évesen volt az első kapcsolatom.
2010. febr. 17. 22:26
 6/12 A kérdező kommentje:
Elso 22:13-as, koszi, jo tanacs lenne, de nem erzem, hogy lenne mit kiemelnem magamon egy feltuno ruhaval... Azert kosz : )
2010. febr. 17. 22:39
 7/12 anonim ***** válasza:
54%

Olvasd el még egyszer, mit írtál:

"Nem vagyok tul feltuno jelenseg, se nem vekony, se nem tulsulyos, szokes haj( sotetebb) kek szem,nem tul alacsony, nem tul magas. Tehat TUL atlagos. Nem erzek magamban semmi kulonosebben szerethetot, nem tudom, egyaltalan miert akarna barki velem lenni."

Süt a szövegedből a siránkozás, miért gondolod, hogy bárki is azzal lesz elfoglalva, hogy élete végéig napi 100szor elmondja neked milyen szép és különleges vagy, mennyire szerethető ha te mindig azt válaszolod rá: Átlagos vagyok, nem is értem miért szeretsz!!!

Ez már nem pusztán önbizalomhiány ( mindenki lehet egy kicsit elkeseredve, és elégetetlen önmagával), de ez azért már sok. "Átlagos vagyok." Nézd. Én is. Van két lábam, két kezem, egy fejem, a testem bőrszínű és az arcom is kísértetiesen hasonlít a többi emberére. Vagy te jobban szeretnél magadnak 5 lila lábat 400 sárga fejet közepükön egy szemmel? Akkor már nem lennél "átlagos"? Ha kiállítanának egy vitrinbe bárhogy néznél is ki, 5 mp-nél tovább nem érdekelnél senkit. A különlegességed belőled fakad. A tulajdonságaidból, a kisugárzásodból. Az pedig abból, hogy te mit gondolsz magadról. Ha "szerethetetlennek" látod magad, akkor más is annak lát. Nehéz elhinni, de így van! Egy emberről pláne, ha sokat vagy vele, lerí, hogy mit gondol magáról, és te sem szeretnél olyan pasit aki mindig ezt gondolja: "mire is vagyok jó neked, nem is értem?"

Nem akartalak egyáltalán megbántani, csak rámutatni arra "miért nem vagy különleges". "Az vagy, amire gondolsz." Akár tetszik, akár nem, ez bizony így van, próbáld meg hát ehez tartani magad, és meglátod, minden menni fog.

:)))

Mellesleg szerintem tök vicces, hogy egy 15 éves azon sopánkodik, hogy egyedül marad. Ez olyan mintha egy 5 éves kiborulna hogy nem vették föl az egyetemre. Tudom, ez a mai rohanó világ! Ja, és meghalni is előbb óhajtasz? Ha mindent hamar letudsz, az utolsó 20 évedben halálra fogod unni magad!

Viccen kívül, most menj és írd meg a végrendeletedet, és kezdd el szervezni a temetésedet...

Ne feledd: AZ VAGY, AMIRE GONDOLSZ!!! :)))

2010. febr. 17. 23:26
 8/12 anonim ***** válasza:
merre fele laksz ???
2010. febr. 18. 08:41
 9/12 anonim ***** válasza:
Majd eljön az igazi, amúgy nekem sincs nagyon sok önbizalmam... de néha az átlagos a jobb! Hidd el! :)
2010. febr. 18. 14:14
 10/12 anonim ***** válasza:

önbizalom hiány.. nekem is volt, de kijöttem belőle, egyszerű a receptje: hidd el hogy létezik egy fiú akit neked teremtettek, és meg fogod találni...ennyi

sok sikert hozzá! hidd el hogy létezik...

16l

2010. febr. 18. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!