Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most olvasom a PUA-t. Azt írja, hogy 1. randin nem jó a kávézó, (étterem). Miért?
Itt a cikk:
2. bekezdés: Maximalizmus: mennyiség és minőség együtt
Idézem: "amit feltétlenül kerüljön el (csoki, virág, mozi, kávézó, étterem egyértelműen kilőve)."
Csoki, virág: vagyis meg akarod "venni" a csajt, vagyis azt, hogy szeressen. Ezt értem.
A mozit is: Én pl: nagyon utálom. Nem lehet beszélgetni, semmi közös nincs benne, csak ott ülünk. (persze később oké, de 1. randin nem!)
Még talán az étterem is oké, mert az egy drága hely. Ezzel csak azt bizonyítaná a pasi, hogy gazdag. (És ja, ne azért szeresse a lány)
De miért nem jó a kávézó??
Ezt NEM értem.
Télen egy forró csoki, vagy nyáron egy hideg üdítő. Miért nem jó/ nem ajánlott?
Ez jo kerdes... tenyleg jincs ertelme, plane, hogy emberfuggo, es valakinek pont bejonne...
dehat ha a pua nagy esterkiralyadmirlisgeneralis rzt mondta, akkor biztos igy van......
Életem első randiján mozi volt meg sétálás... bejött.
#Fuckpulya
Azt a pasit nem szeretik, csak a pénzét!!
Hmm mozi?!
Én nem igazán bírom. Engem zavar, hogy nem tudom beszélgetni a lánnyal, nem tudom jobban megismerni.
De ha neked jó volt, akkor sok sikert!
Így tovább!
És köszi az értelmes választ.
Mindenkinek!
Hülyeségeket olvasol.
Jó a kávézó. Nem a pua.hu-t, hanem a puafeszt fórumot kell olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!