Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak, mit vegyek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, mit vegyek fel? Nagyon izgulok. (első randi)

Figyelt kérdés

Holnap randizni megyek egy fiúval, de már most görcsölök ha rágondolok. Nagyon szeretnék már egy normális barátot, és ő tökéletes lenne, de félek hogy nem teszek jó első benyomást. Adnátok nekem tanácsokat? Milyen sminket készítsek, mivel előtte suliba leszek, nem lehet nagyon feltűnő, de amúgy is csak tusvonalat szoktam húzni. Az elég lesz most is?

És milyen ruhába menjek? Inkább romantikusan (szoknya, blézer) vagy inkább sportosabban (nadrág, tornacipő, póló) öltözzek? Én mindkét stílust imádom, ezért nem tudok dönteni.

És még valami! Mit csináljak és mit ne csináljak a randin? Segítsetek légyszi, nagyon izgulok!:s

16/L (a fiú 15)

2015. márc. 22. 12:11
 1/4 anonim ***** válasza:

Az a lényeg hogy önmagad add. Ha ez nem tetszik neki akk nem kell vele foglalkozni

20/f

2015. márc. 22. 12:14
 2/4 RRR ***** válasza:
100%

elég lesz

sportos

add magadat

ennyi

2015. márc. 22. 12:14
 3/4 anonim ***** válasza:
46%
Jaj kedves nem kell izgulni csinálj amit akarsz gondolom ö hivott el azaz ö van oda érted ne feled mindig a nök választanak akárhogy sül el oda lesz érted . Te vagy aki pontot tesz az i-re szoval bátran és merészen
2015. márc. 22. 12:17
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
smink nem kell... a fiú vélhetően rád kíváncsi, nem a kozmetikai gyűjteményedre
2015. márc. 22. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!