Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randi, mit kellene tennem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randi, mit kellene tennem?

Figyelt kérdés
van egy lany akivel egy honapja beszelgetek interneten keresztul es vasarnap lesz az elso szemelyes talalkozonk. Egy kis beszelgetest es setalast tervezunk a varosba, beulni nem tudunk sehova mert marc. 15 lesz (sajnos igy jott ki) De nem igazan tudom hogy vagjak bele a helyzetbe, eleg ertelmes es okos lany nem a k***ak kozul valo, nehezen bizik meg az emberekben igy bennem is. milyen temakat lehetne feldobni neki? lehetne mar szemelyes kerdeseket feltenni neki mondjuk csaladrol? facebookon 2 hete meg nem beszelt rola. Nyilvan a sablon dolgokat mar megbeszeltuk. Valami ajandekot (pl. csoki) vigyek neki vagy az tul nyomulos hogy egybol az elso randira? Kerek szepen tanacsokat (helyesirasi hibakert elnezest, telorol irtam) :) 18/f es 16/l :)
2015. márc. 12. 23:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Randiznod kell a randin!
2015. márc. 12. 23:57
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom, ki hogy van vele, de én nem túlzottan rajongok a családi kérdésekért (ha más nincs, nyilván jobb, mint a semmi): olyan, mint amikor két öregasszony üldögél, és:

- Na hogy van a család, Mancika?

- Ó köszönöm, remekül megvannak,képzeld, a jányomtól kaptam egy új protkót!

- Milyen figyelmes... Hát az unokák?

- Ó, az Istike már félig-meddig szobatiszta, tegnap csak egyszer piszkított az ágyra. Hát nem tündériek ezek az unokák?

....

Szerintem valami kis személyes ajándékot adj neki: ha már beszélgettetek, akkor talán eszedbe jut valami. (de kb. 500 ft-nál ne kerüljön többe... lehet egy szál virág is, ha udvarolsz neki, vagy egy kis cserepes virág, amit ki tud ültetni ha van kertjük -de ne a drágábbik fajtából - eladhatod utólagos nőnapi ajándéknak is, ha feszeng)

2015. márc. 13. 00:01
 3/4 A kérdező kommentje:

igazad van! :)

viragot nem nagyon szeretnek, talan a kedvenc csokijat szimpatikusabbnak talalom. Eddig egyszer vettem viragot lanynak es rosszul sult el. :)

2015. márc. 13. 00:10
 4/4 anonim válasza:

Ha setaltok es udvarolsz neki akkor kozvetlen kozel setalj mellette a kezet meg ne fogd meg csok ne legyen szerintem esetleg elkoszoneskor ez a *puszipuszi* ket oldalra arcra ajandekot vigyel neki nagyon figyelmes dolog es szep gesztus viragot addig ne amig nem vagytok egyutt a csoki a legjobb otlet:) nezz parszor a szemebe ha hozza beszelsz ne a levegobe mondd csak magad ele a szoveget hanem artikulalj es nezz ra azert mivel hozza beszelsz tudom tapasztaltam es nagyon idegesito ha nem igy teszel:D

De nagyon fontos hogy legyen terved es ne vardd el a lanytol hogy o mondja hova menjetek es mit csinaljatok.

Temanak a csalad borzalmas otlet az majd raer ha osszejosztok.

Probalj a netes oldalakon nezelodni sok kerdest talalsz amit feltehetnel neki.Probalkozz a hobbyjarol kerdezni vagy hasonlokrol.

Sok sikeert:)

2015. márc. 13. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!