Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, bejönnek nektek a kissé művészi beállítottságú fiúk?
18 éves átlagos fiú vagyok, egy nem átlagos hobbival. 2 évvel ezelőtt kezdődött az egész, amikor elkezdték tanítani nekünk a média ismeretek tantárgyat, amin az összes barátom halálra unta magát, ellentétben velem. Azóta szinte megállás nélkül gyűjtöm a régi fekete-fehér művészfilmeket és drámákat, főleg azokat kedvelem, ahol az emberi kapcsolatok a fő téma.
A haverjaim nevetségesnek tartják az egészet és szivatnak is érte ahol csak tudnak, persze csak barátilag, nem is haragszom ezért rájuk. A lányoknak nem „mertem” még ezt az oldalamat bemutatni, mert attól tartok h untatnám őket ezzel a témával, pedig nagyon szívesem beszélgetnék ezekről a filmekről mással is.
Ti hogyan fogadnátok ezt a dolgot?
" "A haverjaim nevetségesnek tartják az egészet"
meg tudom érteni. A lányokat majd akikkel meg akarsz ismerkedni, ne ezzel traktáld, mert kb nem érdekel senkit. "
Arról van szó,hogy ritka a műveszlelkületű ember ilyen fiatalon,ezért ritkaságnak számítasz,amit meg bemásoltam az bunkóság.
Jobban bejön a művészpasi,mint a tetkós,kígyót-békát gyűjtögetek fajta,habár én sem vagyok egyáltalán művész.
A pasiknak nem nagyon jön be,de aki művelt és valamennyire is nyitott, az igenis szeret legalább egy pár ilyen filmet,aki meg nem,hát az nem tudja mit hagy ki.
Nyilván az előttem szóló sem.
Ja, és ha egy csaj azért nem jön össze veled, mert ez a hobbid,akkor az túl bunkó hozzád.
Ha meg te foglalkozol túl sokat a hobbiddal,akkor válts,és foglalkozz többet a lánnyal.
Ennyi:D..és igenis vannak olyanok akiket érdekelnek az ilyen filmek,engem nem feltétlenül kötnek le,de van 1-2 jó köztük,és örüljönk,hogy valaki még foglalozik ezekkel a filmekkel,hisz ezek a történelem részei..
nahelló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!