Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, bejönnek nektek a kissé művészi beállítottságú fiúk?
18 éves átlagos fiú vagyok, egy nem átlagos hobbival. 2 évvel ezelőtt kezdődött az egész, amikor elkezdték tanítani nekünk a média ismeretek tantárgyat, amin az összes barátom halálra unta magát, ellentétben velem. Azóta szinte megállás nélkül gyűjtöm a régi fekete-fehér művészfilmeket és drámákat, főleg azokat kedvelem, ahol az emberi kapcsolatok a fő téma.
A haverjaim nevetségesnek tartják az egészet és szivatnak is érte ahol csak tudnak, persze csak barátilag, nem is haragszom ezért rájuk. A lányoknak nem „mertem” még ezt az oldalamat bemutatni, mert attól tartok h untatnám őket ezzel a témával, pedig nagyon szívesem beszélgetnék ezekről a filmekről mással is.
Ti hogyan fogadnátok ezt a dolgot?
"A haverjaim nevetségesnek tartják az egészet"
meg tudom érteni. A lányokat majd akikkel meg akarsz ismerkedni, ne ezzel traktáld, mert kb nem érdekel senkit.
Jaj,ez édes :)
Akit ez zavarni fog,az nem érdemel meg.Semmi gond nincs ezzel.Oké,hogy nem mindenkit érdekel,de nem a hobbija miatt jársz valakivel...ha nem akarod ráerőltetni a lányra,akkor semmi gond,engem picit sem zavarna,sőt,örülnék neki,hogy értelmes fiúval van dolgom :)
15/L
az a lényeg h ne válj ilyenné. azért mert van egy hobbid, nemkell nekedis olyanná válnod. és főleg nemkell folyton folyvást erről beszélned. rengeteg embernek van furcsa hobbija, de attólmég nemkell h ezaz arcára legyen írva.
ez pl olyan mint a zenei ízlés. vannak emberek akik szeretik a rockot, vagy a punk zenét, de teljesen átlagosan néznek ki. és vannak azok akik úgy akarnak kinézni mintegy rockbanda frontembere, aztán elrontják az egész külsejüket. na az gáz. szóval az a lényeg, ha nem válasz olyanná, mint a hobbid, akkor semmi gáz sem lesz a lányokkal sem.
én pl klasszikus balettoztam nagyonhosszú ideig, a hobbim is ezvolt, de mégsem voltam komolyzene hallgató, kifinomult stílusú hölgyemény, hanem a 7köznapokban rap-et hallgattam, és farmeres-edzőcipős csaj voltam. ha átmentem volna balettba a 7köznapőokban is, nehéz lett volna kicsit....
Bolond vagy???Tudod milyen nehez muvesz lelku pasit talalni???Nekem legalabb is nem sikerul.
18L
Művészies fiú ?
Na végre !!!
Azt hittem nincsenek! Vagyis csak nagyon kevesen...sajnos
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!